Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan spune adevărul despre relația cu Alexa! A divorțat?

Anamaria Prodan spune adevărul despre relația cu Alexa! A divorțat?

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Alexa

Anamaria Prodan spune adevărul despre relația cu Alexa. Scena parcă desprinsă dintr-un film de actiune în care antrenorul și-a luat un pumn în fața a dat naștere unor noi speculații, și a alimentat zvonurile care existau de ceva vreme.

Sâmbătă seara, ora 20.00. Meciul Astra Giurgiu-FC Botoşani s-a terminat 2-2. În hol, în fața liftului femeia de afaceri l-a pocnit pe Dan Alexa, care nu a avut nicio reacție. S-a spus că motivul ar fi iubita antrenorului, care îl aștepta afară și care ar fi jignit-o pe impresară. Anamaria Prodan a fost invitată în platoul unei emisiuni și a explicat incidentul.

“E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal. Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva”, a spus Prodan, la ProTV.

Adevărul despre relația cu Dan Alexa

În urmă cu ceva vreme relația Anamaria Prodan-Dan Alexa a fost foarte comentată. Asta după ce un om din fotbal a declarant că între ei ar fi mai mult decât o legătură profesională.

“Dar nu ne-am plictisit de patru ani de acest subiect? Cu Anamaria cu Alexa, cu divorțul. El este cel mai bun prieten al meu. Dar de ce să fie gelozie dacă fata era cu noi?!? Deci, nu. Alexa este – si voi ati văzut declarațiile lui Laur– numai că la un moment dat… e normal să se scrie că Prodan divorțează. Dan, este cel mai bun produs, este cel mai bun antrenor, este un caracter cum puțin se nasc. Eu mi-am cerut iertare. Dar, într-adevăr, eu am ieșiri din acestea. Alexa este un caracter cum puţini se nasc. I-am cerut mii de scuze”, a mai spus Anamaria Prodan.

Au divorțat în secret Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Potrivit Click, surse din anturajul celor doi spun că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi despărțit de mai multe luni, dar nu vor să facă publică informația. Impresara a ținut să clarifice situația dintre ea și soțul său. Anamaria Prodan spune că soțul său i-a atras atenția să se controleze, pentru că trebuie să aibă o anumită conduit. Mai mult, după episodul de sâmbătă seara, Reghecampf i-a făcut cadou un ceas în valoare de 200.000 de euro, dar și un inel. Anamaria a declarant în cadrul emisiunii de la PRO Tv că ea și tatăș copilului ei sunt în continuare căsătoriți și nu se pune problema unui divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini