Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, mărturisiri dureroase. A aflat cine sunt adevărații ei părinți: ”Mama mea este alta”

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, mărturisiri dureroase. A aflat cine sunt adevărații ei părinți: ”Mama mea este alta”

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, a fost prezentă în podcastul lui Valentin Sanfira, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre trecutul ei. Tânăra a dezvăluit, printre multe altele, că mama ei biologică nu este cea care a crescut-o.

Anamaria Rosa, mărturisiri dureroase

Anamaria Rosa a fost prezentă în podcastul lui Valentin Sanfira, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre trecutul ei. Tânăra a dezvăluit, printre altele, că a aflat cu timpul că mama ei biologică nu este femeia care a crescut-o. Aceasta susține că a avut multă vreme îndoieli și în privința tatălui ei, cum că acesta nu ar fi părintele ei biologic. Anamaria este foarte afectată de întreaga situație și spune că nici până astăzi nu și-a revenit.

Tânăra a recunoscut însă că îi duce lipsa foarte mult tatălui ei, regretatul Aureleian Preda. Cu multă tărie, aceasta a recunoscut toate dilemele pe care le-a avut de-a lungul timpului, referitoare la părinții ei biologici. Toate aceste nelămuriri, Anamaria Rosa le avea și pe vremea când Aurelian Preda era încă în viață.

”Am aflat că mama mea este alta”

Anamaria Rosa este de părere că Aurelian Preda este tatăl ei, căci el a crescut-o și a avut grijă de ea încă de când era bebeluș. „Am crescut cu o mamă care era, de fapt, nașa mea. Am aflat că mama mea este alta. Mama mea e State Ioana Magdalena. Eu știam atunci că e verișoara mea, fiind fata surorii tatălui meu. Mi s-a spus că el m-a adoptat…Mi-a zis mereu că e tatăl meu biologic. Eu nu întrebam de mama, dar când am aflat, am ținut ascuns și apoi am întrebat. Ea, de fapt, m-a botezat. Mama îmi spune că nu e așa, că nu sunt fiica lui. Nu am stat să stau să dezgrop, să fac teste ADN. Tatăl meu m-a crescut, a fost lângă mine când eram bebeluș. Eu știu ce simt în sufletul meu. Mai mult de atât nu contează”, a povestit Anamaria Rosa, în podcastul lui Sanfira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: