Redactia.ro
Home » Monden » Anca Dumitru și-a scos iubitul în lume! Cum arată, dar și cu ce se ocupă iubitul Gianinei din „Las Fierbinți”

Anca Dumitru și-a scos iubitul în lume! Cum arată, dar și cu ce se ocupă iubitul Gianinei din „Las Fierbinți”

Când vine vorba de viața personală, mai precis cea amoroasă, Anca Dumitru este destul de discretă. Până acum câteva zile nu s-a știut nimic despre iubitul ei. Recent, însă, Anca Dumitru, alias Gianina din „Las Fierbinți” a venit însoțită de iubitul său la petrecerea organizată de revista Viva. Se pare însă că cei doi ar mai fi fost văzuți împreună și la Premiile Gopo.

Anca Dumitru și-a scos iubitul în lume! Cum arată, dar și cu ce se ocupă iubitul Gianinei din „Las Fierbinți”

Misteriosul iubit al Ancăi Dumitru este de origine austriacă. Numele lui este Manferd Spendier. În trecut, Anca a precizat că nu se simte confortabil să vorbească despre viața sa personală. „Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare.

Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Surse din anturajul actriței au dezvăluit cine este și ce ocupație are iubitul Ancăi Dumitru. „Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.

Din spusele actriței se pare că filările pentru serialul „Las Fierbinți” vor lua o pauză. Moment în care Anca Dumitru și iubitul ei vor pleca în vacanță. „Filmăm, ceea ce e un lucru foarte bun, pentru că este deja de zece ani de zile și speram să fie și de acum încolo. Suntem în filmări acum, o să luăm și noi o mică pauză în următoarele săptămâni. Deja este foarte cald. Ne-am gândit, știm deja unde plecăm. În Europa, un pic așa. Totuși, se lucrează vara asta, nu se stă chiar așa degeaba”, a spus Anca Dumitra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: