Redactia.ro
Home » Știri » Anca Molnar este înmormântată astăzi. Imagini dureroase de la casa tinerei care a murit la doar 35 de ani

Anca Molnar este înmormântată astăzi. Imagini dureroase de la casa tinerei care a murit la doar 35 de ani

GALERIE FOTO (3) Anca Molnar priveghi. Foto: Facebook

Astăzi, familia Ancăi Molnar trece prin cele mai dificile momente, luându-și rămas bun de la make-up artistul care a lăsat o amprentă profundă în viețile celor care au cunoscut-o. Anca Molnar s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni, după o luptă crâncenă cu cancerul. Ultimele clipe au fost marcate de suferință, dar și de iubirea și sprijinul necondiționat al familiei.

Ultimele momente alături de Anca Molnar

În această zi tristă, soțul Claudiu Molnar și fiul lor, Patrick, își iau rămas bun de la Anca Molnar, alături de prieteni și familie. Imaginea soțului ei lângă sicriu, copleșit de durere, este devastatoare. Claudiu Molnar a fost un stâlp de susținere pentru Anca pe parcursul întregii lupte împotriva bolii, fiind mereu alături de ea în momentele dificile.

Casa Ancăi Molnar a fost umplută cu flori încă de ieri, când a avut loc priveghiul. O mulțime de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu, reflectând cât de iubită și apreciată a fost aceasta. Claudiu Molnar, vizibil îndurerat, a petrecut ultimele ore alături de sicriul soției sale, trăind fiecare moment până la înmormântare.

Mesajul emoționant al soțului în ziua înmormântării

În ziua în care Anca Molnar este condusă pe ultimul drum, Claudiu Molnar a transmis un mesaj sfâșietor pe Facebook, exprimându-și durerea și recunoștința față de soția sa. „Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atât de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni, dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…”, a scris Claudiu Molnar.

Anca Molnar, o luptătoare până la sfârșit

Anca Molnar a fost o femeie puternică și plină de viață, cunoscută pentru zâmbetul ei molipsitor și pentru talentul său deosebit în domeniul make-up-ului. În ciuda diagnosticului teribil, Anca a rămas optimistă și a luptat cu toată puterea împotriva cancerului. A trecut prin două operații pe creier în Turcia și numeroase tratamente, sperând mereu la o vindecare.

Important e să nu lași să te doboare nici măcar o boală, ci să o accepți. Important e să o accepți, dar să mergi mai departe pentru că ai așa oameni munți în viața ta încât e păcat să o risipești”, spunea Anca Molnar la câteva zile după ce a primit diagnosticul.

sursa foto: spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini