Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea și Adi Sînă au fost invitați să meargă în America Express, dar au refuzat. Ce i-a făcut să rămână acasă

Anca Serea și Adi Sînă au fost invitați să meargă în America Express, dar au refuzat. Ce i-a făcut să rămână acasă

Anca Serea și Adi Sînă trebuiau să meargă la America Express, dar cei doi au refuzat. Anca Serea a dezvăluit că a primit invitația să meargă alături de partenerul ei în sezonul 5 al emisiunii de pe Antena 1. Cei doi au luat în calcul mai multe și au decis să nu meargă în America Express. Află de ce.

De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express

Anca Serea și Adi Sînă s-au gândit la toate aspectele ce implică plecarea în călătoria sezonului 5 al emisiunii de pe Antena 1. Cei doi au luat decizia să rămână acasă.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a declarat Anca Serea pentru Playtech.ro.

Când începe America Express și cine sunt concurenții sezonului cu numărul 5

Concurenții care vor face show în sezonul cu numărul cinci al America Express sunt: Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, Puya şi soţia lui, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, Bruja şi prietenul ei, Pufeh, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, dar și Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

Antena 1 nu a comunicat data la care va avea loc premiera sezonului cu numărul 5. În aceste momente, vedetele care se luptă pentru marele premiu sunt la filmări.

Cursa America Express a început

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a scris Irina Fodor in urmă cu câteva zile, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: