Redactia.ro
Home » Știri » Anca Țurcașiu a făcut noi schimbări în dieta sa. Artista a renunțat la un aliment pe care mulți dintre noi îl preferă

Anca Țurcașiu a făcut noi schimbări în dieta sa. Artista a renunțat la un aliment pe care mulți dintre noi îl preferă

Anca Țurcașiu a reușit în ultimul an să se reinventeze și să devină cea mai bună variantă a sa. După un divorț dureros, și-a adunat gândurile și a decis să se concentreze pe bunăstarea și imaginea sa, iar fotografiile recente cu ea demonstrează că se simte mai bine ca niciodată. Artista este foarte atentă la dieta sa, așa că recent a făcut o nouă schimbare menită să-i asigure o siluetă de invidiat.

În vârstă de 51 de ani, Anca Țurcașiu se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei din țara noastră. Pe lângă cariera sa artistică, s-a afirmat pentru eleganța și simplitatea sa, care au reușit mereu să o ajute să câștige inimile publicului său. Se poate mândri cu un trup perfect, căci este înaltă și slabă, dar și cu un chip fără imperfecțiuni.

Secretul său cel mai mare este grija deosebită pe care și-o poartă. A vorbit recent despre stilul său de viață și dieta pe care o urmează, dar și despre regulile care au ajutat-o mereu să nu se abată de la calea sa.

Anca Țurcașiu nu consumă deloc carne

Cel mai important lucru pentru artistă este alimentația. În farfuria sa se regăsesc doar produse naturale, iar carnea lipsește cu desăvârșire de mai bine de 31 de ani. Cu toate că uneori consumă pește, un aliment bogat în proteine și grăsimi sănătoase, Anca a mărturisit că nu s-ar întoarce niciodată la un regim carnivor. Preferă să se abțină atunci când vine vorba de sfaturi de nutriție, însă povestește cu sinceritate despre viața sa atunci când este întrebată.

Pe lângă dieta sănătoasă pe care o urmează fără prea multe eforturi, ci din plăcere, Anca Țurcașiu are și alte reguli importante. Sporul reprezintă un aspect important al stilului său de viață, peste care încearcă să nu treacă niciodată, iar la finalul zilei se asigură că are parte de odihna necesară. Este deja un lucru cunoscut că organismul nostru se vindecă cel mai bine în timpul somnului, așa că vedeta nu sare niciodată peste cele 8 ore de somn,

„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm.”, , a declarat Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Ce schimbare alimentară a mai făcut vedeta

Pe lângă faptul că nu mănâncă carne, Anca Țurcașiu a decis să mai renunțe la o categorie alimentară, și anume lactatele. Această hotărâre a luat-o în urma unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat, iar rezultatele s-au arătat imediat.

Procesul a fost unul dificil, căci cu toții putem să fim de acord că produsele lactate, în special brânza, sunt o adevărată plăcere a vieții, dar în cele din urmă vedeta a reușit. S-a consultat cu specialiști în domeniul, la care apelează cu încredere ori de câte ori este nevoie, iar acum se simte mai bine ca niciodată.

„A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a mai adăugat aceasta pentru sursa precizată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: