Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț. Există sau nu un nou bărbat în viața artistei

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț. Există sau nu un nou bărbat în viața artistei

GALERIE FOTO (7)Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț.

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultima perioadă a trecut printr-o perioadă de transformare. După divorțul de soțul său, Anca Țurcașiu s-a reinventat și se declară o femeie puternică și optimistă.

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț. Există sau nu un nou bărbat în viața artistei

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea sufletească după divorț. După mai bine de 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat. În urmă cu ceva timp, artista vorbea despre viața sa, dar și despre lucrurile care au condus la despărțirea de fostul soț. Atunci, Anca Țurcașiu declara că orice situație nefericită este o lecție de viață pentru fiecare, iar ea a reușit să se reinventeze și să aducă schimbări pozitive în viața sa. “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, declara vedeta.

La 51 de ani, Anca arată incredibil de bine,iar în această vară a avut parte de numeroase proiecte și a început o toamnă plină de iubire. Vedeta a declarat că este fericită în prezent și se simte foarte linistită. „Da! Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!”, a declarat pentru Click.ro.

În ceea ce privește o nouă relație, artista a declarat că are sufletul vindecat, motiv pentru care este deschisă în fața unei noi relații. „Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a mai declarat Anca Turcasiu.

Care este secretul frumuseții sale?

Toată lumea se întreabă care este secretul frumuseții sale, având în vedere că la 51 de ani, Anca arată ca o adolescentă. Sinceră din fire, artista a declarat că face mult sport, are grijă ce mănâncă, dar mai ales, are grijă ce oameni primește în jurul ei. „Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a mai spus vedeta.

Totodată, șatena a spus că mănâncă doar pește, fructe de mare și legume, eliminând carnea, ouăle și lactatele. „Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”

Etichete: