Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Care a fost scuza artistei

Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Care a fost scuza artistei

Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni

Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Artista a fost amendată de autorități după ce și-a parcat bolidul de lux pe trecerea de pietoni. Această situație a avut loc după ce Anda Adam a mai atras atenția după ce a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Care a fost scuza artistei

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate din România. În ultima perioadă, vedeta s-a confruntat cu o situație dificilă. Vedeta a fost surprinsă în timp ce și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni. De această dată, artista nu a mai scăpat doar cu o mustrare în presă, ci a primit și o amendă. Anda locuiește în Cluj, iar de câteva zile se află în centrul unui scandal. Se pare că polițiștii nu sunt impresionați de celebritatea ei, motiv pentru care au decis să o amendeze pe artistă. Potrivit presei locale, Anda Adam a fost oprită de Poliție în cartierul Mărăști. din Cluj, pentru că a parcat la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, cu o roată pe trecerea de pietoni. Artista a fost amendat cu 290 de lei, iar Anda Adam a explicat că a dus copilul la școală și s-a grăbit.

În urmă cu câteva zile, cântăreața și-a parcat bolidul de lux pe locul destinat celor cu handicap, în poarta mall-ului din Cluj. Unul dintre clienții centrului comercial s-a declarat deranjat de faptul că vedeta a parcat neregulamentar. Anda Adam, amendă uriașă după ce a parcat mașina pe trecerea de pietoni. Care a fost scuza artistei.

Anda Adam s-a luat la bătaie cu o femeie

Vedeta a fost implicată într-un scandal în ajun de Crăciun. Aflată în vacanță alături de iubit și prieteni, în stațiunea Poiana Brașov, cântăreața s-a luat la bătaie cu o femeie. Anda Adam s-a ales cu câteva zgârieturi pe față. Vedeta și cei apropiați ei erau cazați într-unul dintre hotelurile din stațiunea brașoveană, iar aici prietenii artistei au intrat într-un conflict cu un alt grup de persoane. Situația a devenit serioasă, iar Anda a fost lovită de o altă femeie din grupul rival. Poliția a intervenit la fața locului, după ce unul dintre cei implicați a sunat la 112. Chiar dacă nimeni nu a depus plângere penală, autoritățile s-au autosesizat.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, se arată într-un comunicat al Poliției Brașov.

Nu este prima oară când vedeta este implicată într-un scandal. Ea a amenințat, la un moment dat, o femeie care a vorbit cu fostul ei soț, Sorin, pe Instagram. „Dacă te prind vreodată, nu cred ca mai ramai cu vreun fir de par in cap”, i-a spus artista femeii, care a publicat mesajele cu artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: