Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, imagini de infarct din vacanță. Și-a lăsat sânii la vedere, fanii au reacționat imediat: „Așa se merge pe pârtie?”

Anda Adam, imagini de infarct din vacanță. Și-a lăsat sânii la vedere, fanii au reacționat imediat: „Așa se merge pe pârtie?”

GALERIE FOTO (3)

Fie iarna cât de grea, o poză cu Anda Adam pare că face ca atmosfera să devină incendiară în câteva minute! Asta pare să știe și artista, care și-a suprins fanii cu niște ipostaze extrem de provocatoare chiar din mijlocul zăpezii, de pe pârtia de schi.

Anda Adam este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste din România. Diva reușește să își impresioneze fanii cu formele ei oricând are ocazia. Și iată că o fugă la munte este prilejul perfect pentru astfel de momente pe care să le împărtășească pe rețelele de socializare cu toți prietenii virtuali, așa cum artista i-a obișnuit.

Anda Adam, imagini de infarct din vacanță cu sânii la vedere

Anda Adam a dat frigul și vremea închisă din Capitală pentru câteva zile cu zăpadă la munte. Iar artista nu a uitat să își arate formele apetisante nici când a ajuns pe pârtia de schi.

Îmbrăcată cu o salopetă roșie, cântăreața a atras toate privirile. Și în ciuda frigului, Anda Adam și-a deschis fermoarul salopetei. Astfel și-a luat la vedere sânii perfect rotunzi, spre șocul celor care au văzut-o într-o astfel de ipostază.

Mereu pe fază, fanii artistei au reacționat imediat. Imaginea de pe Instagram a adunat mii de like-uri într-un timp record după ce artista a facut postarea.

„Ai grijă de tine”/ „Vezi să nu răcești”/ Așa se merge pe pârtie?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii. Însă la scurt timp, artista a oprit posibilitate de a lăsa comentarii, odată ce internauții și-au dat prea mult curs imaginației și comentariilor răutăcioase.

Anda Adam, apariții incendiare pe bandă rulantă

Și nu e prima dată când Anda Adam lasă totul la vedere! Cântăreața în vârstă de 40 de ani a postat pe Instagram, săptămâna trecută, o fotografie în care lasă aproape totul la vedere. Îmbrăcată doar într-o haină de blană lungă, Anda Adam a pozat stând cu posteriorul bombat pe o masă de machiaj.

Anda Adam se bucură de un corp extrem de tonifiat, așa că artista nu ezită să arate lumii cât de bine arată. Am putea spune că hainele sunt de prisos, atunci când silueta bine sculptată îți permite să renunți la ele. Imaginea a strâns peste 20.000 de like-uri, ceea a ce dovedește încă odată că fanii cântăreței iubesc aceste apariții extrem de îndrăznețe ale Andei Adam.

Ca și în cazul pozei cu sânii la vedere de pe pârtie, vedeta care a încins imaginația internauților a închis secțiunea de comentarii pentru a evita remarcile mai răutăcioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: