Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, îndrăgostită lulea! Artista a postat o poză cu actualul iubit. FOTO

Anda Adam, îndrăgostită lulea! Artista a postat o poză cu actualul iubit. FOTO

Anda Adam este îndrăgostită lulea de noul său iubit! Acest fapt este din ce în ce mai vizibil, având în vedere că artista a început să posteze pe rețelele de socializare mesaje de iubire și chiar poze cu noul iubit!

Gata, Anda Adam nu se mai ascunde! Artista și-a asumat relația cu afaceristul din Cluj, căruia i-a transmis un mesaj de iubire pe InstaStory chiar la o poză pe care a postat-o cu actualul partener.

Anda Adam, îndrăgostită lulea! Artista a postat o poză cu actualul iubit

Nu mai este niciun secret că Anda Adam și-a refăcut viața, astfel că nici ea nu se ascunde sub nicio formă cu noul său iubit. Se poate citi cu ușurință pe chipul artistei că este fericită în noua sa relație.

Mai mult decât atât, artista împărtășește cu toți fanii ei fericirea de care are parte! Anda a postat recent o fotografie cu noul iubit, un afacerist cunoscut în Cluj. A scris și un mesaj extrem de scurt, dar și extrem de frumos, format dintr-un singur cuvânt: „Îndrăgostită”.

Sorin Nicolescu, cel care a făcut publică despărțirea de Anda Adam

După ce s-a vehiculat o lungă perioadă de timp că mariajul lor a eșuat, chiar Sorin Nicolescu a anunțat despărțirea de Anda Adam.

Bărbatul a anunțat că Anda Adam este liberă să facă tot ceea ce își dorește, fiind o femeie liberă.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu, în urma cu ceva timp, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: