Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam, taxată dur după o poză cu fiica ei, Evelin. Gestul care i-a înfuriat la culme pe fani!

Anda Adam, taxată dur după o poză cu fiica ei, Evelin. Gestul care i-a înfuriat la culme pe fani!

GALERIE FOTO (3)

Anda Adam a postat o poză cu fiica ei, Evelin, iar internauții au luat foc! Iată gestul care i-a înfuriat pe fani.

Anda Adam a intrat în rândul mămicilor vedete luate în vizor de internauți, după ce a postat o fotografie cu fiica ei, Evelin.

Anda Adam, taxată dur după o poză cu fiica ei, Evelin. Gestul i-a înfuriat pe fani

Artista a fost taxată pentru un gest extrem de obișnuit pentru ea și micuța ei. Anda Adam și-a sărutat fetița pe buze, iar gestul a stârnit reacții dure din partea fanilor de pe rețelele de socializare.

Toți fanii știu că Anda Adam și fetița sa Evelin sunt extrem de apropiate una de cealaltă și petrec mult timp împreună. De curând, cele două au ieșit la piscină.

Anda Adam și-a dorit să împărtășească o poză cu ea și fetița ei, însă ipostaza nu a fost deloc pe placul internauților. Artista apare sărutându-și fiica pe buze, iar cei mai mulți fani au considerat gestul total nepotrivit.

Au fost și fani care au apreciat fotografia postată de Anda Adam, însă cei mai mulți dintre ei au glumit spunând că și-ar dori și ei să aibă parte de un asemenea sărut din partea artistei.

Părerea specialiștilor despre sărutul cu un copil

O fotografie asemănătoare cu cea postată de Anda Adam a postat în urmă cu ceva timp și celebra Victoria Beckham. Ex-diva pop a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care o săruta pe buze pe Harper, fiica ei în vârsta de cinci ani, în 2016.

Ca și în cazul artistei Anda Adam, unii fani s-au declarat dezgustați, altii au spus că ipostaza este „adorabilă” și perfect normală pentru o mamă care își arată astfel afecțiunea.

Însă iată ce spun specialiștii români despre un astfel de gest. Ca și în cazul internauților, și la acest nivel, părerile sunt împărțite.

Se pare că gestul făcut de Anda Adam, dar și de Victoria Beckham ar putea inhiba mai târziu copilul și să-l facă să perceapă total greșit.

„Însă în cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care ţin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală.

Copiii ştiu să facă diferenţa de timpuriu între un sărut între un băiat şi o fată, faţă de sărutul părintesc sau cel din prietenie. Mai ales că în zilele noastre observă astfel de modele pe stradă, în reviste, la televizor, sărutul pe buze fiind perceput ca specific între femeie şi bărbat. Acest lucru este evident şi la copiii de grădiniţă, până la clasele 1- 4, mai ales când unui băiat începe să-i placă o fetiţă şi se mândreşte dacă s-au pupat pe gură. Deci pentru ei are o semnificaţie puternică în ideea că le place o persoană de sex opus. Nu este o atracţie sexuală conştientizată la acel moment, bineînţeles, dar ea există. De aceea, dacă părinţii obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificaţia lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinţi care fac acest gest şi în public”, explică psihologul Keren Rosner, pentru Adevărul.ro.

Sunt însă specialiști care consideră că acest gest nu îi va cauza copilului.

„Controversa aparuta are la baza exagerarea unui detaliu, cu scopul de a genera un scandal pe seama celebritatii personajelor implicate. Efectul produs se datoreaza atingerii unor credinte intime ce tin de logica privata a fiecarui individ, prin specularea ideii de abuz asupra copiilor.

Normalitatea este un concept destul de vag cand este vorba de manifestarea afectiunii, norma fiind data de cutuma locului despre care vorbim, dar nu cred ca cineva a facut vreun studiu (cel putin, nu la noi) pe aceasta tema. O parere personala este ca femeile sunt mult mai inclinate spre acest tip de intimitate cu copilul, barbatii preferand alt tip de impartasire a intimitatii cu copiii lor, poate harjoneala, poate gadilatul…„, explica psihologul George Chiriacescu, pentru Ziare.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: