Redactia.ro

Andi Moisescu pleacă de la ProTv?! Prezentatorul a fost înlocuit de la emisiunea Pe bune!

Andi Moisescu pleacă de la ProTv?! Prezentatorul a fost înlocuit de la emisiunea Pe bune!

Andi Moisescu pleacă de la ProTv?! Prezentatorul a fost înlocuit de la emisiunea Pe bune. Se pare că Andi Moisescu va pleca de la conducerea emisiunii Pe bune. Însă, acesta nu pleacă de tot de la ProTv, Andi Moisescu rămânând în juriul de la Românii au Talent.

Andi Moisescu pleacă de la ProTv?! Prezentatorul a fost înlocuit de la emisiunea Pe bune

Potrivit capital.ro, Andi Moisescu a fost înlocuit de la cârma emisiunii Pe bune. Chiar el a făcut anunțul și a dezvăluit cum s-a ajuns la o asemenea modificare, de asemenea s-a aflat cine ăi va lua locul acestuia.

Noul sezon al emisiunii Pe bune revine cu o mulțime de surprize pentru telespectatorii. Ei bine, cel care va prezenta noul sezon al emisiunii, va fi nimenia altul decât Mihai Bobonete.

Totul a pornit de la un pariu

Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a spus Mihai Bobonete.

E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, continuă Andi Moisescu.

De asemenea, sezonul nu ar fi complet, dacă nu ar fi doi căpitani care să pună întrebări șocante, Costi Diță și Cosmin Natanticu.

Mihai Bobonete este pregătit, Costi Diță și Cosmin Natanticu o să aibă cei mai buni coechipieri, iar publicul din platou abia așteaptă să câștige. Pe bune?!, cel mai surprinzător quiz show revine din 3 februarie, la PRO TV.

Citeste si:Drama Cristinei Țopescu. Jurnalista ar fi vrut să înfieze o fetiță

Loading...