Redactia.ro
Home » Monden » Andra, enervată de un concurent de la Românii au talent: ”Ce te f**** pe tine grija. Vrei să îmi faci probleme acasă?!”

Andra, enervată de un concurent de la Românii au talent: ”Ce te f**** pe tine grija. Vrei să îmi faci probleme acasă?!”

Andra, enervată de un concurent de la Românii au talent

Andra, enervată de un concurent de la Românii au talent. Andra a răbufnit în ediția de vineri seara a emisiunii Românii au talent. Un concurent a determinat-o pe jurată să își iasă din fire. Vedeta s-a declarat deranjată de întrebarea unui tânăr concurent.

Andra, enervată de un concurent de la Românii au talent: ”Ce te f**** pe tine grija. Vrei să îmi faci probleme acasă?!”

În ediția de vineri seara a emisiunii Românii au talent, Andra a avut parte de un moment deloc plăcut. Andrian Buzdugan, în vârstă de 18 ani din Chișinău a urcat pe scenă interpretând o piesă tradițională populară, în care a făcut câteva strigături care i se adresau juratei Andra. După încheierea numărului, Andrian Buzgan a intrat în discuția pe care jurații o inițiaseră încă de la începutul piesei sale. ”Andrian, să știi că pe alocuri așa, am înțeles că vrei să discuți ceva cu Andra, dar ai băgat ramtam între…ia zi Andră câți flăcăi te-au sărutat și astea”, a glumit Bobonete.

Glumind, Andra i-a spus concurentului de la Românii au talent de ce îi pune această întrebare: ”Păi asta am vrut să zic, dar suntem la televizor. Noi avem o vorbă, dar nu…Ce te f*** pe tine grija cu câți m-am pupat eu? Cu câți m-am pupat eu, i-au zi frate. Vrei să scot lista să îmi faci probleme acasă?! M-ai luat în evidență ca să îmi faci rău, ce ai. Nu vă faceți grijă, că nu vă spun!”, a spus Andra, în timp ce Bobonete l-a întrebat pe concurent: ”Andriane, tu cu câți crezi că s-a sărutat, că tu ai întrebat”. Rușinat, Andrian a spus că, în opinia lui, Andra s-a sărutat doar cu Măruță, moment în care artista a intervenit. „Auzi, dar nu o-i fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup. M-am pupat cu…Acum stai puțin, m-am pupat și eu cu niște băieți…da, atât, lasă așa.”

Andrian Buzgan a primit trei de DA

Concurentul de 18 ani a primit trei de DA la Românii au talent și a trecut în etapa următoate a concursului. Singurul jurat al emisiunii care nu i-a oferit acestuia un vot pozitiv a fost Dragoș Bucur, care a fost nemulțumit de mimica afișată de Andrian în timpul cântatului.

”Chiar că patru golani suntem acum. A intrat Andra cu geaca asta de blugi pe ea, știe și oleacă de bătaie. Cu câți te-ai sărutat…Biserica m*-**, tu mă întrebi pe mine astea”, a imitat-o Bobonete pe Andra. ”Doamne, de-ar ști mama ce vorbesc aici ar zice . Eh, știe ce are acasă, eu de mică am fost așa, copilul nebun al familiei”, a încheiat Andra, care s-a amuzat copios alături de colegii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: