Redactia.ro
Home » Monden » Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital: „Aș vrea să fiu în locul tău” VIDEO

Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital: „Aș vrea să fiu în locul tău” VIDEO

Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital

Imagini emoționante cu Andra și Cătălin Măruță de la spital. Îndrăgitul prezentator trece prin clipe grele. Iată detaliile!

Andra, în lacrimi lângă soțul ei, aflat pe patul de spital: „Aș vrea să fiu în locul tău”

Astăzi este o zi importantă pentru Cătălin Măruță și Andra. Îndrăgitul prezentator va trece astăzi printr-o operație, importantă, de ruptură de ligament încrucișat. Acesta s-a accidentat acul trecut în timp ce juca fotbal. Acesta nu s-a operat până acum, deoarece nu a crezut că se va agrava, însă durerile s-au accentuat. Iată dialogul emoționant cu partenera sa de viață, în timp ce se afla pe patul de spital, chiar înainte de a se opera.

Cătălin Măruță: Ai emoții?

Andra: Da!

Cătălin Măruță:Nu cred, pe bune?

Andra: Am emoții că …stii cum simți tu când mă duc eu la operații că ai vrea tu să fii în locul meu? Așa simt si eu!

Cătălin Măruță: Ea este iubita mea”, a fost discuția dintre Cătălin Măruță și Andra, din salonul sputalului, dinainte de operație.

Cătălin Măruță, despre operația de ruptură de ligament încrucișat

Cătălin Măruță a precizat pe contul său de Instagram că nu a dorit ca Andra să fie prezentă la spital, însă nu a reușit să o convingă să nu i se alăture în această cumpănă a vieții.

Fanii emisiunii „La Măruță” se vor putea bucura în continuare de emisie, însă în prezența Adelei Popescu, colega de breaslă a lui Cătălin Măruță.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță., a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV.

 

Sursa video: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: