Redactia.ro
Home » Monden » Andra Măruță a fost cât pe ce să rămână fără un dinte din cauza lui Gigi Becali. Cum a fost posibil așa ceva

Andra Măruță a fost cât pe ce să rămână fără un dinte din cauza lui Gigi Becali. Cum a fost posibil așa ceva

GALERIE FOTO (2) andra si gigi becali

Andra Măruță, în vârstă de 36 de ani, a povestit recent în cadrul podcastului moderat de către Mihai Bobonete un episod care a avut loc cu mult timp în urmă, dar care reușește și astăzi să-i aducă zâmbetul pe buze chiar și în ziua de astăzi.

Andra a fost la un pas de a rămâne fără un dintre din cauza lui Gigi Becali

Cu ani în urmă, Andra a participat la o petrecere privată în cadrul căreia a cântat. Nu era la fel de celebră ca în ziua de astăzi, așadar nu a fost de mirare că Gigi Becali, unui dintre invitați nici măcar nu a recunoscut-o. Abia atunci când a început să cânte melodia Vreau sărutarea ta, Gigi Becali și-a dat seama cine era femeia care se afla pe scenă.

S-a grăbit să meargă pe scenă și să o îmbrățișeze, dar într-un moment de neatenție a lovit-o cu microfonul în dinți, reușind să-i ciobească unul dintre ei. Tot restul concertului, Andra a fost nevoită să cânte îngrijorată fiind că dinții din față au fost compromiși.

„Eram la o petrecere la Marriott, la cazinou, nu aveam trupă, eram cu dansatoare. A venit domnul Becali «Cine e fata asta?», am citit pe buze. Am chestia să citesc pe buze…

Când am început să cânt «Vreau sărutarea ta» și-a dat seama cine sunt, așa că s-a ridicat, m-a ridicat în brațe și, cum cântam, m-a ridicat și m-am lovit cu microfonul de dinte! Mi-am ciobit dintele.

Mi-era teamă, nu știam cât e «luat». Cântam cu buzele întredeschise. Apoi, la final, le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?».

După aceea, cu Dan Bittman, când cântam o piesă amândoi, mi-a dat cu cotul în microfon și m-am lovit în dinți. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, încât…”, a povestit Andra, invitată la podcastul lui Mihai Bobonete.

Andra a cântat la nunta Theodorei Becali

Andra a cântat la nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu, în toamna 2019, și i-a transmis un mesaj emoționant fiicei patronului de la FCSB. Ea a declarat că este emoționată de fiecare dată atunci când este invitată să cânte la o nuntă, mai ales dacă mireasă este foarte tânără pentru că-și aduce aminte de propria nuntă, la rândul ei fiind o femeie care s-a căsătorit atunci când avea doar 23 de ani.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără, mă emoționez tare.

Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai! ” , scria Andra la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: