Redactia.ro
Home » Monden » Andra, tu ești? Fotografia care i-a făcut pe fani să creadă că s-a operat la nas

Andra, tu ești? Fotografia care i-a făcut pe fani să creadă că s-a operat la nas

Andra și-a făcut o schimbare radicală de look, lucru care a stârnit reacția internauților

 

Cum arată acum artista

 

Andra și-a surprins din nou fanii. Frumoasa cântăreață s-a afișat cu un look impresionant. Schimbarea radicală i-a făcut pe mulți dintre aceștia să o asemene cu Jennifer Lopez. Mulți s-au întrebat dacă artista nu a apelat și la o intervenție chirurgicală.

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Faimoasa cântăreață impresionează pe toată lumea cu aparițiile sale. Atât prin talent, cât și prin frumusețea ei, artista Andra a câștigat inima publicului. Andra a reușit să le aducă fanilor zâmbetul pe buze tuturor de pe rețelele de socializare, printr-o postare de pe Instagram.

Artista s-a lăsat pe mâinile celor mai buni specialiști în make-up și i-a impresionat pe internauți. Andra pare complet schimbată, după machiajul de nota 10. Abdra s-a schimbat complet. Fanii chiar au crezut că artista și-a făcut și o intervenție chirurgicală.

Trăsăturile artistei au fost mult puse în valoare în acest fel.

Admiratorii din mediul virtual au asemănat-o pe Andra cu Jennifer Lopez și sunt de părere că s-ar fi operat la nas. Mulți cred că asta este una dintre pozele care o pun cel mai mult în vedere pe artistă.

„Wow, ce frumoasă ești!!!!😘😘😘 / Cea mai FRUMOASĂ divă!❤️Zici că ești de-a dreptul o păpușă!🔥/ Te-ai operat la nas sau este machiajul? Nu-mi dau seama… / Arăți superb, regina mea! / Wooow! Arăți ca Jennifer Lopez în poze asta! Ce perfect îți vine acest machiaj / Cred că este cea mai frumoasă poză a ta, OM superb! / Bestială ești!”, sunt doar unele dintre reacțiile fanilor.

 

Andra, tot mai des nemachiată

Andra i-a surprins pe fani, după ce în mediul virtual apare doar nemachiată. Artista are un chip strălucitor și luminos. Momentan, artista nu a apelat la operațiile estetice, fiind de părere că femeile frumoase sunt cele naturale, exact așa cum le-a creat Dumnezeu.

Andra se mândrește cu tenul său pefect pe care îl are și în spatele machiajului profesional de zi cu zi. Reușește cu succes să îmbine cariera cu familia, astfel se descurcă de minune să petreacă cât mai mult timp alături de soțul și copiii ei. Pe lângă cariera de artistă, Andra are cel mai important rol din viața unei femei. Este mamă și se ocupă zilnic de creștere celor doi copii ai săi, Eva și David.

Loading...