Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a declarat că actualul iubit este singurul bărbat bogat cu care a fost. Care este de fapt motivul pentru care îl iubește

Andreea Bălan a declarat că actualul iubit este singurul bărbat bogat cu care a fost. Care este de fapt motivul pentru care îl iubește

Andreea Bălan, cunoscuta artistă din România, și-a exprimat sentimentele profunde pentru actualul său partener, Victor Cornea, în cadrul unui interviu recent. Ceea ce o atrage cel mai mult la acesta nu este doar aspectul financiar, ci felul în care o face să se simtă respectată, apreciată și în siguranță. Artista a dezvăluit că Victor este „singurul bărbat bogat” cu care a fost, dar subliniază că adevărata valoare a relației lor constă în conexiunea emoțională și în felul în care acesta o tratează.

O relație construită pe respect reciproc

Pentru Andreea Bălan, relațiile de lungă durată au reprezentat mereu o provocare, în special din cauza experiențelor anterioare, care nu au fost întotdeauna fericite. Cu toate acestea, de când l-a cunoscut pe Victor Cornea, artista a simțit o schimbare profundă în viața ei. Aceasta a mărturisit că ceea ce o atrage cel mai mult la partenerul său este respectul pe care acesta i-l oferă. Spre deosebire de relațiile anterioare, în care a existat uneori lipsă de respect și neînțelegeri, Victor se dovedește a fi un sprijin constant și stabil.

În mod ironic, deși Victor este un bărbat de succes și cu o situație financiară stabilă, Andreea subliniază că acest lucru nu este ceea ce o atrage cel mai mult la el. Pentru ea, mai importante sunt felul în care acesta o face să se simtă respectată și fericită, dar și modul în care o sprijină emoțional.

„Victor îmi oferă toată încrederea și toată transparența. Nu îmi e frică (n.red. de diferența de vârstă) pentru că noi suntem amândoi treziți spiritual și noi ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață.

Abia acum, cu Victor, există un echilibru real, corect și just în care el se simte bărbat și eu mă simt femeie. Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată. Nu prea am avut bărbați bogați, abia acum. Victor este singurul bărbat bogat cu care eu am fost.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

Victor Cornea: un sprijin în viața personală și profesională

Pe lângă legătura emoțională puternică pe care o au, Victor Cornea se dovedește a fi un sprijin important și în viața profesională a Andreei Bălan. Artista a vorbit despre cât de mult o ajută și o susține acesta în cariera sa, înțelegând sacrificiile și eforturile pe care le depune în activitatea artistică. Fiind un bărbat de succes în propriul domeniu, Victor are o înțelegere profundă a dinamicilor profesionale și îi oferă Andreei sfaturi valoroase.

Această susținere reciprocă este unul dintre pilonii relației lor, iar Andreea a declarat că se simte extrem de norocoasă să aibă alături un partener care o înțelege atât în viața personală, cât și în cea profesională. Spre deosebire de alte relații din trecut, în care existau divergențe legate de carieră, Victor este cel care o sprijină în fiecare decizie și este mereu prezent în momentele dificile.

O relație matură și echilibrată

Una dintre temele principale pe care Andreea Bălan le-a discutat în interviurile recente este maturitatea relației sale cu Victor Cornea. După experiențele anterioare, în care a trecut prin dezamăgiri și dificultăți emoționale, artista simte că, în sfârșit, a găsit echilibrul de care avea nevoie. Ea a descris relația cu Victor ca fiind una bazată pe încredere, respect și comunicare deschisă, toate elementele necesare pentru o legătură sănătoasă și de durată.

Această relație reprezintă un nou capitol în viața Andreei Bălan, în care se simte împlinită nu doar din punct de vedere personal, ci și emoțional. Deși Victor Cornea este un bărbat cu o situație financiară solidă, Andreea a declarat că acest aspect nu este central în relația lor. În schimb, ceea ce contează pentru ea este modul în care acesta o face să se simtă respectată și iubită, ceea ce contribuie la fericirea și împlinirea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: