Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a recunoscut: „Nu suntem împreună”

Andreea Bălan a recunoscut: „Nu suntem împreună”

GALERIE FOTO (6) Andreea Bălan a recunoscut: "Nu suntem împreună"

Andreea Bălan a recunoscut: „Nu suntem împreună”. Andreea Bălan și actorul George Burcea nu mai sunt împreună, iar acest lucru l-a recunoscut cântăreața pe contul ei oficial de Instagram. Ce a determinat-o pe artistă să spună adevărul?

Andreea Bălan a recunoscut: „Nu suntem împreună”

În presa mondenă au apărut mai multe zvonuri referitoare la relația Andreei Bălan cu George Burcea. Deși aceștia nu au ieși în public să clarifice situația, artista a răspuns la mesajul unei persoane pe rețelele de socializare. Mai exact, Andreea Bălan a scris că nu mai este împreună cu actorul George Burcea.

Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurta și la obiect, punct. Suntem împreună, nu divorță, sau Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea, Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”, i-a scris o persoană în mediul online.

Nu suntem împreună„, a fost răspunsul clar și direct al artistei.

Apropiații și fanii artistei o încurajează

Deși se pare că aceasta trece printr-o situație destul de dificilă, apropiații și fanii artistei o încurajează să meargă mai departe. Actrița Diana Dumitrescu i-a lăsat un comentariu unde îi spunea că „o să fie bine”.

George Burcea prins drogat la volan

În mijlocul scandalului de divorț, soțul Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal. George Burcea a fost prins drogat la volan, ieșind pozitiv la testul pe care polițiștii i l-au făcut.

George Burcea a fost prins de polițiști pe 21 februarie, la ora 10:00, sub influența unor substanțe interzise. Bărbatul se deplasa la volanul unui Mitsubishi și a fost oprit de autorități în dreptul localității ilfovene Voluntari. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină.

Ulterior, George Burcea a fost dus la IML pentru a-i recolta probe de sânge și de urină. „A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă.”, au mărturisit surse apropiate lui.

Loading...