Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan are din nou probleme de sanatate. Operată din nou rămâne la spital pentru noi intervenții

Andreea Bălan are din nou probleme de sanatate. Operată din nou rămâne la spital pentru noi intervenții

Andreea Bălan are din nou probleme de sanatate. Operată din nou

Andreea Bălan trece prin momente grele. La doar o săptămână de la complicațiile survenite după operația de cezariană, este operată din noi. Vedeta ar fi suferit o hemoragie extrem de puternică, în urma căreia a fost nevoie de intervenția medicilor.

UPDATE: Andreea Bălan a sângerat din nou şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. Artistei i s-au format iar hematoame, care vor trebui operate.

Este ţinută sub observaţie, are un hematom sub operaţie, dar din cauză că în ultimele două săptămâni are deja două operaţii în acest moment nu poate fi operată, Andreea Bălan fiind ţinută sub observaţie.

UPDATE ora 17.25: Andreea Bălan, mesaj de pe patul de spital: „In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie.

Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital?)”, a transmis Andreea Bălan.

View this post on Instagram

In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie. Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital?)

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Vezi aici care sunt riscurile operației de cezariană
Redactia.ro va tine la curent despre această informație.

Andreea Bălan, la două săptămâni  de când a făcut un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, artista se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Se pare că este vorba despre niște hematoame care s-au format sub operație, astfel că a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

Andreea a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-ar fi trezit într-o baltă de sange.

Andreea Bălan a refuzat însă să comenteze aceasta situație.

Vedeta a mărturisit că ia o mulțime de medicamente ca să se poată pune pe picioare.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră.

Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella.

Andreea Bălan este momentan sub supraveghere medicală, după ce a fost operată din noi de urgență. Deocamdată nu au fost date informații despre starea artistei.

Citește și: Anunțul medicilor după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: