Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan este revoltată din cauza articolelor false pe care presa le scrie despre ea

Andreea Bălan este revoltată din cauza articolelor false pe care presa le scrie despre ea

Andreea Bălan este revoltată din cauza articolelor false pe care presa le scrie despre ea

Andreea Bălan a stat internată în spital o bună perioadă de timp din cauza unor complicații apărute în urma operației de cezariană pe care cântăreața a suferit-o. Dat fiind acest lucru, în presă, au început să apară informații false legate de starea de sănatate a artistei. S-a spus faptul că vedeta urmează să sufere o a patra intervenție chirurgicală. Acest lucru a înfuriat-o foarte tare pe Andreea.

Andreea Bălan nu a stat prea mult pe gânduri și a reacţionat. Vedeta a scris pe pagina ei de Facebook, un mesaj în care dezminte zvonurile apărute în presă cu privire starea ei de sănătate.

„La noi există efectul de turmă, atât în presă cât şi între cei care comentează în mediul online. Dacă un site/ziar scrie o prostie, o preiau încă cinci fără să verifice. Dacă un om aberează la o poză, încă 20, fără să gândească, perpetuează acea prostie“, a scris Andreea.

Cântîreața a continuat apoi de mesajul în care infirmă informațiile apărute, referitoare la încă o operaţie şi greutatea ei.

„Nu mă operez a patra oară, e o aberaţie; Nu am «burta lipită», am 54 de kg de la 60 (cu Clara). Nici nu înţeleg ce înseamnă «burta lipită»; Nu există «surse din anturajul cântăreţei», ci doar ziarişti care inventează“.

Vedeta a mai declarat că motivul pentru care face vlogging este tocmai ca fanii ei, să afle informațiile direct de la ea și nu din alte surse.

„Când m-am apucat de vlogging, unul din motive, a fost ca publicul (fanii) să afle informaţiile direct de la mine şi mi-am asumat ca 85 % din viaţa mea să fie pe vlog, indiferent de situaţie (spital, dureri, emoţii, copii, familie), aşa că întrebările «De ce te filmezi în situaţia x», pentru mine sunt complet aberante. Asta fac vloggeri din toată lumea“, scrie Andreea pe Facebook.

În ceea ce priveşte stadiul stării ei de sănătate, cântăreaţa mărturiseşte: „Mâine merg să îmi scot firele şi vă voi ţine la curent cu evoluţia mea. Dacă aveţi nelămuriri, îmi puneţi întrebări şi eu vă răspund, aici, pe Instagram sau pe YouTube“.

La sfârșitul mesajului, vedeta ţine să explice de ce a făcut această postare: „Nu aş fi făcut postarea aceasta, dar am primit foarte multe mesaje despre «a patra operaţie» care nu există“.

Andreea Bălan a trecut cu bine peste operația de cezariană care a adus-o la un pas de moarte. În urma operației cântăreața a suferit mai multe complicații în urma cărora a fost din nou operată.

Citește și:Andreea Bălan, traumatizată de spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini