Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan i-a dat viața peste cap lui Victor Cornea. Bărbatul a uitat de persoana care i-a fost alături 18 ani, după ce a apărut cântăreața

Andreea Bălan i-a dat viața peste cap lui Victor Cornea. Bărbatul a uitat de persoana care i-a fost alături 18 ani, după ce a apărut cântăreața

Andreea Bălan și Victor Cornea au fost nevoiți să se despartă. Ce decizie au luat cei doi după eșecul dureros de la Cupa Davis

Andreea Bălan a luat o decizie șocantă care a marcat sfârșitul unei relații de 18 ani cu Victor Cornea. Tenismenul, cunoscut pentru participarea sa la Australian Open 2024 în proba de dublu, a fost eliminat împreună cu partenerul indian Nsriram Balaji în turul 2 al competiției de la Melbourne.

Cu scorul de 3-6, 3-6, cuplul a fost învins de Marcelo Arevalo din El Salvador și Mate Pavic din Croația. Aceasta a fost o dezamăgire pentru Victor Cornea, dar totuși a obținut prima sa victorie la un Grand Slam, fapt care ar trebui să marcheze un moment important în cariera sa.

Andreea Bălan l-a despărțit pe Victor Cornea de antrenor

Cu toate acestea, povestea sportivului este umbrită de despărțirea de antrenorul său de lungă durată, Marius Vecerdea. O colaborare de 18 ani între cei doi s-a încheiat brusc, înainte de Australian Open. Vecerdea a fost cel care l-a antrenat pe Cornea încă de la începutul carierei sale, și nu doar că i-a împărtășit cunoștințele sale despre tenis, dar a fost și un mentor și un susținător de încredere.

Despărțirea lor pare să fi fost una neașteptată, și cu atât mai mult cu cât Vecerdea s-a arătat amuzat de prezența constantă a Andreei Bălan în viața sportivului. Artista a fost acuzată că se agață excesiv de partenerul ei, iar Vecerdea a subliniat acest aspect cu umor.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, conform mediafax.ro.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de mai bine de un an

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a devenit subiect de discuție în mediul public odată cu apariția lor ca un cuplu, acum mai bine de jumătate de an. Cei doi păreau de nedespărțit, cu Bălan însoțindu-l pe Cornea la toate turneele și evenimentele profesionale. Cu toate acestea, participarea la Australian Open a fost una cu totul diferită pentru Cornea, deoarece în mod normal ar fi fost însoțit de antrenorul său de lungă durată, Marius Vecerdea, pe care l-a părăsit înainte de turneu.

Reîntoarcerea Andreei Bălan în țară după perioada petrecută în Australia a fost marcată de emoție și surprize. Fetele sale au așteptat-o la aeroport, iar momentul în care Clara i-a oferit un buchet de trandafiri a adus lacrimi în ochii juratei de la „Te cunosc de undeva”. Acasă, artista a avut parte de încă o surpriză plăcută: bunica sa se afla deja acolo de 3 săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: