Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, făcută praf de fani. Val de critici dure după ultima intervenție estetică a artistei

Andreea Bănică, făcută praf de fani. Val de critici dure după ultima intervenție estetică a artistei

GALERIE FOTO (2) Andreea Banica

Cântăreața Andreea Bănică a fost dur criticată de fani, după ultima intervenție estetică pe care și-a făcut-o artista. Urmăritorii săi de pe rețelele de socializare au sesizat imediat noua schimbare și au taxat-o dur pe artistă. 

Andreea Bănică și-a stârnit fanii cu o postare pe Instagram. Urmăritorii cântăreței au sesizat imediat schimbare făcută de artistă la nivelul feței și au criticat-o dur.

Andreea Bănică, intervenție estetică criticată de fani

Andreea Bănică s-a afișat complet schimbată, iar fanii au observat imediat. Fără să stea pe gânduri, urmăritorii au început să-și scrie nemulțumirile în comentarii la poza cu pricina. Intervenția estetică la care a apelat vedeta ar fi fost una la nivelul feței. Andreea Bănică și-ar fi mărit buzele, din nou , după cum au sesizat fanii săi. În descrierea fotografiei, blondina a scris ” Nu poți ști niciodată cum arăți în ochii altor oameni ” .

Nici nu a postat bine Andreea Bănică fotografia în care apare cu buzele mai pline, că fanii nu au mai contenit din a o critica.

„In realitate ti-ai “stricat” fata. Restul e relativ.. / Prea mult silicon in buze / De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat! / Esti o femeie frumoasā, dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au stricat fizionomia… femeile destepte si frumoase , nu se pocesc. ,, doar pitipoancele… sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma !!” sunt doar câteva comentarii prin care a fost criticată noua intervenție estetică făcută de Andreea Bănică.

Andreea Banica

Andreea Bănică, răspuns după valul de critici

Andreea Bănică a ținut să le ofere urmăritorilor ei și un răspuns, după valul de critici stârnit de ultima intervenție estetică. Se pare că schimbarea făcută de artistă este una la care a apelat temporar. Vedeta a mărturisit de ce a făcut această nouă schimbare.

Se zice că atunci când o femeie își schimbă look-ul, urmează să își schimbe viata, corect? 🤪 Nu e cazul meu de data asta, e o schimbare temporară, pentru un shooting. Rămân aceeași pe care o știți!‘, este mesajul prin care și-a liniștit fanii Andreea Bănică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: