Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bostanica tună și fulgera după valul de critici aduse pe internet. Cum se apară șatena și câți bani câștiga de fapt

Andreea Bostanica tună și fulgera după valul de critici aduse pe internet. Cum se apară șatena și câți bani câștiga de fapt

GALERIE FOTO (6)

Andreea Bostănică este o influenceriță care a captat atenția publicului prin stilul său de viață extravagant și cadourile impresionante pe care le primește. Recent, a dezvăluit cât de mulți bani câștigă într-o singură săptămână și cum reușește să își permită toate acele lucruri scumpe. În ciuda criticilor, Andreea continuă să se bucure de succesul său și să își mențină fanii implicați pe platformele de socializare.

Cadouri extravagante și speculații despre sursa lor

Andreea Bostănică a stârnit numeroase speculații privind sursa cadourilor de zeci de mii de euro și a buchetelor de flori pe care le primește constant. Cu toate acestea, influencerița preferă să păstreze misterul în privința identității persoanei care îi oferă aceste cadouri scumpe. În schimb, ea a ales să se concentreze pe dezvăluirea modului în care își câștigă banii și cum reușește să susțină acest stil de viață luxos.

Andreea a explicat că muncește de la vârsta de 12 ani, implicându-se în diverse activități precum vloguri, cântat, dans și lansare de muzică. Ea consideră că munca din copilărie îi permite acum să se bucure de succesul său financiar. „Tot ce am, am obținut după multă muncă. Lucrez de la 12 ani, de când am început să filmez vloguri, să cânt, să dansez și să mă lansez în muzică”, a spus Andreea Bostănică.

Venituri impresionante de pe TikTok

Pe lângă activitățile artistice, Andreea Bostănică câștigă sume considerabile de pe TikTok, platformă pe care a acumulat un număr mare de urmăritori. Ea a dezvăluit că a câștigat 2 milioane de puncte pe TikTok, echivalentul a aproximativ 20.000 de euro pe săptămână. Aceasta sumă depășește venitul mediu anual al unui român, evidențiind succesul său remarcabil pe rețelele de socializare.

Fetițele care se uită la mine se motivează, cum eu mă uit la alte fete și băieți care muncesc. Eu cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram și am campanii. Din acești bani, pe care îi câștig de la 12 ani, am ajuns să îmi permit aceste lucruri. Am două milioane de puncte pe TikTok, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta”, a explicat Andreea.

Reacțiile la criticile și jignirile primite

Andreea Bostănică nu se lasă afectată de criticile și jignirile pe care le primește. Deși mulți o acuză că ar fi „sponsorizată” de cineva și că nu merită succesul pe care îl are, influencerița se apără cu replici dure, arătând că este mândră de munca sa și de realizările obținute. Ea consideră că majoritatea comentariilor răutăcioase sunt motivate de invidie și încearcă să le ignore.

Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu”, a transmis Andreea în fața criticilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: