Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a slăbit 6 kilograme și a recunoscut rețeta pe care a urmat-o. Tu ai face la fel?

Andreea Esca a slăbit 6 kilograme și a recunoscut rețeta pe care a urmat-o. Tu ai face la fel?

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit.

Andreea Esca este cu siguranță cea mai iubită prezentatoare de la noi. Este apreciată de toată lumea pentru aspectul ei impecabil și pentru caracterul sincer și frumos pe care îl afișează mereu. În ultima vreme, vedeta a decis că este momentul pentru o schimbare. Andreea Esca a slăbit 6 kilograme și a recunoscut care a fost rețeta.

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme

Andreea Esca, sinceră ca de obicei, a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească 6 kilograme. Vedeta a recunoscut că s-a lăsat pe mâna unui nutriționist cu care a colaborat și fiica sa. Prezentatoarea a menționat că un lucru important este că nu a eliminat nimic din meniul ei zilnic ci doar este atentă să nu mănânce două feluri de proteine la o masă.

Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.„, a spus Andreea Esca pentru click.ro.

De ce a vrut să slăbească

Andreea Esca a spus că a eliminat cu desăvârșire dulciurile din alimentația sa. Prezentatoarea a menționat că singurul mod în care asimila zahăr era prin prisma fructelor pe care le consuma. Andreea Esca a fost întrebată și care a fost motivul pentru care a luat decizia să apeleze la o dietă pentru a slăbi. Prezentatoarea nu s-a sfiit să recunoască faptul că acumulase mai multe kilograme în plus care nu o făceau să se simtă prea bine.

Nu, de exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine.„, a mai adăugat prezentatoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: