Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, gata să-și ia adio de la Pro TV. Ce și-a dorit știrista să facă: ”M-am gândit să…”

Andreea Esca, gata să-și ia adio de la Pro TV. Ce și-a dorit știrista să facă: ”M-am gândit să…”

GALERIE FOTO (6) Andreea Esca

Andreea Esca este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din România. Cu o carieră de aproape 30 de ani la pupitrul știrilor Pro TV, ea a devenit un simbol al jurnalismului românesc.

De-a lungul timpului, Esca a fost constantă în rolul său, prezentând cele mai importante știri ale zilei, de luni până vineri, într-o manieră profesionistă și credibilă. Longevitatea și dedicarea sa în acest domeniu au ridicat mereu întrebări despre posibilitatea unei schimbări de carieră.

Momente de îndoială

În cadrul unui podcast desfășurat alături de actorul Marius Manole, Andreea Esca a dezvăluit că au existat momente în cariera sa când a luat în considerare plecarea de la Pro TV. Aceasta a recunoscut că, deși este una dintre cele mai stabile și apreciate figuri din televiziune, au fost momente de îndoială și dorință de a explora alte oportunități profesionale. Esca a mărturisit că la un moment dat a avut în plan să-și creeze propriul talk-show.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la știri și să fac doar asta. Și nu pot să fac asta, așa că am abandonat. Știrile sunt știri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon și după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.”, a explicat vedeta.

Provocările și riscurile

Pentru Esca, riscul asociat cu producerea unui talk-show a fost prea mare în comparație cu stabilitatea oferită de prezentarea știrilor. Ea a subliniat că nu se simte confortabil cu ideea de a-și asuma astfel de riscuri. Un alt aspect important menționat de Andreea Esca este fidelitatea sa față de Pro TV. Vedeta a mărturisit că ar pleca de la postul de televiziune doar dacă i-ar fi desființat contractul.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări se pune mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești.”, a explicat Andreea Esca.

Esca, model de longevitate

Andreea Esca a evidențiat importanța credibilității în jurnalism, un factor care nu depinde de vârstă sau de aspectul fizic. Aceasta crede că, în domeniul știrilor, experiența și încrederea pe care le inspiră prezentatorul sunt mai valoroase decât tinerețea sau frumusețea. Acest punct de vedere reflectă un aspect esențial al carierei sale, care a fost întotdeauna bazată pe profesionalism și integritate. Cariera îndelungată a Andreei Esca este un exemplu de longevitate și succes în jurnalism. Ea a reușit să rămână relevantă și apreciată într-un domeniu în continuă schimbare.

Capacitatea sa de a se adapta și de a menține un nivel ridicat de profesionalism este admirabilă și servește ca model pentru tinerii jurnaliști. Deși a renunțat la ideea unui talk-show, Andreea Esca continuă să fie o figură centrală la Pro TV și nu pare să-și încheie cariera prea curând. Stabilitatea și succesul său continuu în domeniul știrilor sunt dovada unei cariere construite pe temelii solide de profesionalism și dedicare. Este evident că Andreea Esca își cunoaște valoarea și rolul în televiziune, ceea ce îi permite să ia decizii informate cu privire la viitorul său profesional.

Mesaj pentru viitor

În final, mesajul Andreei Esca este unul de perseverență și dedicare. Ea a demonstrat că, în ciuda tentațiilor de a explora alte oportunități, stabilitatea și credibilitatea sunt piloni esențiali ai succesului pe termen lung. Povestea sa este o inspirație pentru oricine aspiră la o carieră în jurnalism sau în orice alt domeniu, arătând că adevărata valoare vine din pasiune, dedicare și integritate.

Andreea Esca rămâne un exemplu de succes și longevitate în televiziunea românească. Gândurile și dezvăluirile sale despre carieră oferă o perspectivă unică asupra provocărilor și alegerilor din viața unui prezentator de știri. În timp ce a avut momente de îndoială și dorința de a explora noi oportunități, fidelitatea sa față de știri și Pro TV a fost întotdeauna prioritară. Cu aproape trei decenii de succes, Andreea Esca continuă să fie o figură respectată și iubită în peisajul mediatic românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: