Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină: „Umblu cu pastilele după mine”

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină: „Umblu cu pastilele după mine”

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină. Prezentatoarea Tv a dezvăluit în urmă cu câteva luni că se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, Andreea Mantea a declarat că fiul său, David, în vârstă de 7 ani îi face injecții cu adrenalină.

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul său să-i facă injecții cu adrenalină: „Umblu cu pastilele după mine”

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că se confruntă cu probleme de sănătate, dar reușește să fie o femeie puternică. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că se confruntă cu alergii serioase, motiv pentru care trebuie să fie foarte atentă la alimentatie. În cadrul unui interviu, Andreea Mantea a declarat că l-a învățat pe fiul său, David, în vârstă de șapte ani să îi facă injecții cu adrenalină. Vedeta suferă de alergii sistematice, iar acest lucru impune să aibă întotdeauna tratamentul la ea.

Andreea spune că are mereu în geantă injecții cu epinefrină, o substanță folosită pentru pacienții cu anafilixie, care dezvoltă alergii severe. Bruneta l-a învățat chiar și pe fiul ei să îi facă injecțiile. „Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină (n.r. injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie). L-am învățat și pe David să le facă.”, a declarat Andreea Mantea pentru ego.ro.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că nu est singura din familie care suferă de alergii severe. FIul ei, David, a moștenit-o pe mama sa, motiv pentru care acesta are mai multe restricții alimentare. „El mă moștenește, din păcate.Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele. Am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos.Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult.”, a mai spus Andreea Mantea.

Ce alergii are Andreea Mantea

Vedeta de la Kanal D este alergică și la fructe, dar uneori nu se poate abține și se confruntă direct cu probleme la nivelul tenului. Andreea Mantea este alergică la pește și fructe de mare, ceapă și cireșe. „Sunt alergică la pește și fructe de mare. Eu, care sunt disperată după sushi… Mă rog, am fost. Mănânc de toate, dar sunt câteva lucruri la care sunt alergică: ceapă, pește și fructe de mare, dude, cireșe.Cele mai grave astea sunt. Dude nu mâncam oricum… Dar la dude am o alergie… Cică e de rău, rău. Și cu toate astea mai încalc din când în când pentru a-mi face o mică plăcere. Pentru a-mi face pofta… Asta pățesc. Dar trec toate, încet, încet”, a mai spus Andreea Mantea.

Prezentatoarea Tv urmează un tratament pentru alergii, reușind să țină sub control reacțiile adverse. Consumă nouă pastile în fiecare zi pentru a putea să își țină sub control situația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: