Redactia.ro
Home » TV » Andreea Mantea s-a logodit în secret? Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Mantea s-a logodit în secret? Detaliul care a dat-o de gol

GALERIE FOTO (10) Andreea Mantea s-a logodit în secret? Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Mantea s-a logodit în secret? Se pare că după muuuult timp în care nu a vrut să vorbească despre partea sa sentimentală, a venit momentul să ne facă cunoștință cu bărbatul care îi încălzește nopțile.

Duminică, în ziua votului, Andreea Mantea a încurajat pe toată lumea să meargă la vot. Vedeta a postat pe contul său de instagram o poză în care apare alături de un bărbat. Bine, bine… nu i-a arătat fața, dar am aflat că nu este tatăl copilului ei, Cristi Mitrea.

View this post on Instagram

#HaiLaVot #ImpreunaPentruUnViitorMaiBun

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Poza este compusă din două jumătăți de inimă care fac un întreg. Jumătatea ea, jumătate el. Asta, peste două buletine, pe spatele cărora se vedeau numărul de voturi. Internauții s-au grăbit să spună că alături de frumoasa prezentatoare TV ar fi Cristi Mitrea. Însă, bărbatul a postat în aceeași zi pe contul lui o poză cu buletinul său. Acolo se vede că numărul de voturi nu corespunde cu cel din poza Andreei.

Andreea Mantea s-a logodit în secret? Detaliul care a dat-o de gol

Pe degetul inelar al Andreei Mantea se observă un inel superb care ar putea fi catalogat cu ușurință drept un inel de logodnă. Frumoasa prezentatoare încă nu a dat detalii despre bărbatul cu care se iubește. Dar, judecând după felul în care arată, putem spune că Andreea Mantea este cu adevărat fericită. Frumoasă și cu o siluetă de invidiat, vedeta strălucește la fiecare apariție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: