Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Mantea și-a surprins fanii. Cum arată după ce s-a tuns singură în baie

Andreea Mantea și-a surprins fanii. Cum arată după ce s-a tuns singură în baie

GALERIE FOTO (2) andreea mantea

Andreea Mantea este foarte activă în mediul online și vorbește deschis fanilor. Recent, vedeta le-a prezentat schimbarea de look prin care a trecut, mândră de rezultatul pe care l-a obținut.

Andreea Manatea s-a tuns singură. Rezultatul i-a surprins pe fani

Andreea Mantea este nelipsită de pe rețelele de socializare, acolo unde prezintă fanilor aspecte ale vieții sale. Și fiul ei, David,  pare să se simtă ca peștele în apă atunci când este filmat, iar internauții îl consideră adorabil. De data aceasta nu a fost vorba, însă, de un moment mamă-fiu, ci de o schimbare de look, mult spus, totuși.

Andreea le-a dezvăluit fanilor că s-a trezit cu o poftă nebună de a se tunde, așadar nu a ezitat prea mult. Nu vă gândiți, totuși, la o transformare precum cele de la „Te cunosc de undeva”. Andreea și-a tăiat doar câțiva centimetri din păr pentru a-l ajuta să se regenereze mai ușor. Nu a apelat la ajutorul unui specialist, ci a luat o forfecuță și s-a tuns singură, spre surprinderea internauților.

andreea mantea
Andreea Mantea s-a tuns

Andreea Manatea nu are planuri de căsătorie

Andreea Mantea este mamă singură și nu intenționează să se căsătorească, considerând că a trecut vremea în care ar fi putut să îmbrace rochia de mireasă. Nu a avut noroc în dragoste, iar relația cu sportivul Cristian Mitrea nu a fost așa cum se aștepta. În plus, Andreea a povestit fanilor că David nu dorește să petreacă timp alături de Cristian, acesta fiind unul dintre motivele pentru care uneori are dispute cu cel mic.

Fiul Andreei Mantea este un copil plin de energie și foarte dezinvolt. Dovada? Deja a apărut pe micile ecrane, într-un serial difuzat de către postul de televiziune Kanal D!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini