Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a vorbit despre drama din tinerețe. Vedeta a pierdut două sarcini

Andreea Marin a vorbit despre drama din tinerețe. Vedeta a pierdut două sarcini

Andreea Marin, secretul unei vieți echilibrate.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. De-alungul timpului a intrat în sufletele românilor prin pozitivitatea pe care o emană și blândețea sa. Toți o știu pe Andreea Marin cu zâmbetul pe buze, dar nu mulți știu că a trăit o dramă în urmă cu ani de zile.

Andreea Marin a trăit o dramă

Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „În oglindă”, unde a vorbit despre subiecte sensibile din viața sa. Vedeta de televiziune a mărturisit faptul că în urmă cu mulți ani, înainte de venirea pe lume a Violetei, a pierdut două sarcini. Aceste experiențe au marcat-o profund pe vedetă.

Andreea Marin a fost nevoită să facă întrerupere din cauza complicațiilor. Sarcinile extrauterine i-au pus viața în pericol, iar din această cauză Andreea Marin a fost nevoită să renunțe la ele pentru că oricum nu s-ar fi dezvoltat în parametrii normali.

Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și

după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.”, a spus Andreea Marin.

Într-un alt interviu, cea cunoscută drept Zâna Surprizelor a povestit una dintre dramele vieții sale.

”Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.»

În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a mărturisit Andreea Marin.

Cum reușește vedeta să aibă o viață echilibrată

Andreea Marin a vorbit despre stilul ei de viață și cum reușește să aibă o viață foarte echilibrată și sănătoasă. Andreea Marin a pus mereu accentul pe imaginea sa, aceasta fiind foarte importantă în viața sa. Prezentatoarea tv are mereu grijă de aparițiile sale, fie ele la evenimente sau în cadrul unor ieșiri simple.

“Cred că sunt o femeie îngrijită și drăguță, dar nu o frumusețe. Și important e să te simți bine în pielea ta și sănătoasă, așa că fac ceea ce cred că e bine în sensul acesta. Mă hrănesc echilibrat și cât mai sănătos cu putință, fac mișcare, am grijă de mintea mea. Dar și muncesc mult, așa că nu e prea ușor să menții balanța în poziția corectă.Important, ca femeie, e să te prețuiești și pe tine. Știu că noi ne dedicăm celor dragi, dar sănătatea noastră, prevenția, respectul de sine sunt la fel de importante”, a spus Andreea Marin.

Etichete: