Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Ce spune vedeta: ” Nu e nicio problemă”

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Ce spune vedeta: ” Nu e nicio problemă”

GALERIE FOTO (6) Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică.

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. După o căsnicie de 7 ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică au decis să se despartă. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Deși au trecut atâția ani de la despărțire și fiecare dintre ei și-a refăcut viața, Andreea nu exclude o posibilă colaborare cu fostul soț.

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Ce spune vedeta: ” Nu e nicio problemă”

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format un cuplu extrem de apreciat de publicul român, iar divorțul lor au luat prin surprindere multe persoane. Cei doi au divorțat în 2013, după șapte ani de relație. Rodul iubirii lor este Violeta, în vârstă de 13 ani. Chiar dacă nu mai sunt împreună, prezentatoarea TV ar fi de acord ca să colaboreze cu fostul soț.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că ea și Ștefan Bănică au o relație amiabilă, de dragul fiicei lor. Cei doi au custodie comună în ceea ce o privește pe Violeta, fapt pentru care discută des la telefon și chiar petrec vacanțele împreună. Andreea Marin a spus că este posibil că colaboreze cu juratul de la X Factor și că nu ar avea o problemă, dar cel mai probabil nu va avea loc acest lucru. „De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, mamă la 47 de ani?

Însă la fel de spectaculoasă a fost și declarația legată de dorința de a deveni mamă! Andreea Marin a recunoscut că nu exclude să mai aibă un copil, chiar dacă are 47 de ani!

„Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără”, a explicat vedeta, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

„Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…) Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…) Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gândesc mai mult să fie bine în trei, sau cine știe, că îmi doresc să devin din nou mamă”, a explicat Zâna Surprizelor.

 

Andreea Marin, despre relația cu fostul soț

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țară, fiind prezentă de zeci de ani pe micile ecrane. În urma cu ceva timp, vedeta a vorbit despre mariajul cu tatăl fetiței sale. Andreea a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de celebrul cântăreț. În urmă cu opt ani, Andreea și Ștefan își anunțau despărțirea printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea online „În oglindă”.

În ceea ce privesc criticile primite din partea unor internauți, conform cărora s-ar fi căsătorit cu Ștefan pentru că acesta era cunoscut, prezentatoarea tv a dat un răspuns surprinzător. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu. Pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus vedeta a “Mădălin Ionescu Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: