Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, dezvăluiri din viața de cuplu: „Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică…Se ține bine bătrânica”

Andreea Marin, dezvăluiri din viața de cuplu: „Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică…Se ține bine bătrânica”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri din relația cu noul său partener de viață, Adrian Ionuţ Brâncoveanu care este mai tânăr decât ea. Aceasta susține că vârsta nu se vede, deși sunt 10 ani diferență. Iată ce mai declară vedeta!

Andreea Marin, dezvăluiri din viața de cuplu

Andreea Marin are parte de o frumoasă poveste de iubire, alături de Adrian Ionuţ Brâncoveanu care este cu aproape 11 ani mai tânăr decât ea. Cei doi se iubesc și din ce spune vedeta se potrivesc la la minte, trup și suflet:

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. 

Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Marin: Pe noi ne-a unit suferința

Andreea Marin a povestit că atât ea, cât și partenerul său de viață au suferit enorm, atunci când au pierdut persoane dragi lor și că acesta a fost motivul pentru care s-au apropiat:

„Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mai spus Andreea Marin în cadrul aceluiași podcast.

Andreea Marin a explicat de ce ea și Adrian Brâncoveanu nu s-au căsătorit încă

Andreea Marin nu exclude să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu, dar nu este încă pregătită de marele pas:

„Vă voi spune ce simt la momentul potrivit. Nu e necesar, dar poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu? Oamenii nu sunt la fel şi nu trebuie să ai idei preconcepute. Tatăl meu s-a recăsătorit şi a fost fericit la mai mult de 60 de ani”, a declarat Andreea Marin pentru OKmagazine.ro

 Sursa foto: b1tv.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: