Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, îndrăgostită de țara natală: „Nicăieri nu e mai bine decât acasă“

Andreea Marin, îndrăgostită de țara natală: „Nicăieri nu e mai bine decât acasă“

GALERIE FOTO (6)

Andreea Marin a prins un contract în Portugalia. Prin prisma meseriei sale, vedeta s-a bucurat de-a lungul carierei de oportunități prin care a vizitat multe alte țări. Spre exemplu, vedeta se află în Portugalia. Zilele acestea Andreea Marin are biroul în Portugalia.

Cu această ocazie, prezentatoarea Tv a transmis un mesaj pe contul ei de facebook, atașat la câteva fotografii ce i-au umplut inima de bucurie și recunoștință.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină.“

Andreea Marin: „Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, nicăieri nu e mai bine decât acasă“.

La 47 de ani, Andreea Marin pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. Zâna Surprizelor este foarte fericită alături de Adrian Brâncoveanu, iubitul său mai tânăr. Cei doi au împlinit recent cinci ani de relație. Locuiesc împreună, iar alături de ei se află și fiica vedetei, Violeta.

Andreea Marin a spus mereu despre ea că este dependentă de muncă. Are foarte multe proiecte în desfășurare, iar zilele acestea se află în Portugalia. Cel mai probabil filmează un clip publicitar. Deși este foarte frumos acolo, aceasta a dezvăluit că abia așteaptă să revină acasă.

„Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături. Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a scris Andreea Marin pe paginile ei de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: