Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, mărturisire despre primul său mariaj. De ce a divorțat, de fapt, de primul soț

Andreea Marin, mărturisire despre primul său mariaj. De ce a divorțat, de fapt, de primul soț

GALERIE FOTO (4)

Despre ultimele două mariaje ale vedetei au curs râuri de cerneală, însă despre primul s-a vorbit prea puțin. Asta și pentru că s-a consumat acum foarte mulți ani, pe când Andreea Marin avea 20 de ani. Dar iată că acum, după atâția ani, prezentatoarea a deschis subiectul cu privire la Cristian Gheorghiță, primul ei soț, și a oferit o explicație a despărțirii lor.

Andreea Marin, mărturisire despre primul mariaj

Înainte să-l cunoască pe Ștefan Bănică Jr. ori Tuncay Ozturk, Andreea Marin a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Gheorghiță. Cei doi s-au căsătorit pe când Andreea avea doar 21 de ani și, din păcate, s-au despărțit trei ani mai târziu.

Pe atunci, Andreea Marin era la începutul carierei sale în televiziune, așa că divorțul s-a desfășurat în spatele ușilor închise și prea puțini au știut despre evenimentul din viața privată a prezentatoarei. Cu toate acestea, iată că vedeta a dorit recent să ofere o explicație a divorțului de primul său soț. Ea insistă că povestea de dragoste care a durat 7 ani a fost una sinceră și a dăinuit chiar și după momentul separării oficiale.

De ce a divorțat, de fapt, de primul soț

Andreea Marin a povestit că ruptura între ei s-a produs atunci când Cristian a decis să părăsească România pentru a merge în Statele Unite ale Americii să urmeze cursurile unui masterat. La acea vreme, Andreea se afla la cârma emisiunii „Surprize, Surprize”, așa că i-a fost imposibil să-l urmeze.
Concret, vedeta povestește că tocmai distanța fizică i-a separat. „Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii ‘În oglindă’.

 

Ce face Cristian Gheorghiță în prezent

Despre Cristian Gheorghiță s-a discutat în presă doar prin prisma mariajului cu Andreea Marin. Asta deși și acesta a lucrat în televiziune. La douăzeci de ani de la divorțul de prezentatoare, Cristian a ajuns să lucreze în domeniul televiziunii, semnând cu posturi precum Kanal D ori Prima TV. Bărbatul a ocupat postul de director de marketing la cea din urmă televiziune. În prezent, se știe că lucrează pe un post similar la o companie de telefonie mobilă, este căsătorit și are un băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: