Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, mărturisiri despre pasiunile Violetei: „Pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei..”

Andreea Marin, mărturisiri despre pasiunile Violetei: „Pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei..”

Andreea Marin este o mamă mândră, iar recent a vorbit despre fiica sa Violeta și despre pasiunile acesteia. Adolescenta a moștenit dragostea pentru muzică de la tatăl său, Ștefan Bănică Jr. și este posibil chiar ca în viitor să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera.

Andreea Marin, mărturisiri despre pasiunile Violetei: „Pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei..”

Pentru Ștefan Bănică Jr., muzica a reprezentat mereu o parte importantă a vieții sale. A crescut admirându-l pe scenă pe tatăl său, la fel cum copiii săi l-au privit pe el. Artistul este înainte de orice tată, având trei moștenitori: Radu Ștefan, Violenta și Alexandru.

În timp ce Radu i-a călcat deja pe urme și este student la UNATC, Violeta a pășit timidă în domeniul muzicii. Andreea Marin a vorbit recent despre pasiunile fiicei sale, recunoscând că aceasta are talentul muzical al lui Ștefan. Cântă la pian, iar tatăl său deja a ajutat-o să-și înregistreze propria melodie. În acest punct nu este clar dacă își va face o carieră în domeniu, însă părinții săi o susțin în totalitate, indiferent de direcția pe care decide să o urmeze.

„Semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri, ea face fotbal feminin și eu înot. O încurajez. Pe de altă parte, Violeta pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei. Iubește pianul. Anul trecut, Violeta a înregistrat o melodie cu tatăl ei compusă chiar de Violeta. Acesta ar putea fi un prim pas către o carieră de artist”, a declarat prezentatoarea TV, la Kanal D.

Ce relație are Violeta cu Ștefan Bănică Jr.

Chiar dacă părinții săi sunt divorțați, Violeta este apropiată în egală măsură de ei. Locuiește alături de mama sa, dar încearcă în aceeași măsură să-și viziteze tatăl ori de câte ori poate. În calitate de părinte, Ștefan Bănică Jr. este o fire reținută atunci când vine vorba de declarații de dragoste, însă fiica lui s-a obișnuit deja cu acest lucru. Știe că artistul o iubește nespus, iar legătura dintre ei este într-adevăr una specială.

Violeta a mai mărturisit că îl consideră modelul său în viață, pe urmele căruia se pare că este gata să calce atunci când va avea șansa.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Pe frati-miu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el”, a povestit Violeta pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: