Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu și-a deschis sufletul în fața publicului. Mărturisiri emoționante despre momentul în care a fugit în lume

Andreea Raicu și-a deschis sufletul în fața publicului. Mărturisiri emoționante despre momentul în care a fugit în lume

Andreea Raicu a făcut mărturisiri inedite despre viața ei.

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, recunoscută pentru frumusețea și cariera sa în domeniul media, a dezvăluit latura sa mai puțin cunoscută într-un interviu pe podcastul „Fain&Simplu” moderat de Mihai Morar. Vedeta a discutat deschis despre modul în care își gestionează călătoriile și vacanțele ca parte a procesului său de relaxare și deconectare emoțională.

Declarații inedite făcute de Andreea Raicu

În timpul interviului, Andreea Raicu a împărtășit un moment memorabil dintr-una dintre călătoriile sale, dezvăluind: „Când am plecat în India, am plecat, și dusă am fost. Am anunțat apropiații, le-am zis că plec și că îmi închid telefonul. Chiar și anul trecut când am plecat în Turcia, am anunțat câteva prietene că plec, nu le-am anunțat pe toate. Și atunci am ales să îmi închid telefonul mobil iar unele dintre ele atunci nu știau de mine și s-au panicat inițial…după care s-au anunțat una pe cealaltă.”

Raicu a subliniat că, de-a lungul timpului, a încercat să găsească pacea interioară și fericirea în călătorii, recunoscând că a folosit vacanțele ca o modalitate de a evita problemele. „Eu am fost una dintre persoanele, care mulți ani, mi-am tratat nefericirea cu vacanțe. Atunci când nu eram bine îmi cumpăram un bilet de avion, sunam la agenție, și spuneam că mâine vreau să plec la New York. Veneam, din vacanță, și mi se părea că nu sunt destul de satisfăcută și mai plecam într-o altă vacanță.”

Cum a ales Andreea Raicu să fugă de probleme

Totuși, Raicu a conștientizat că evitarea problemelor prin călătorii nu este soluția, iar durerea sau suferința sufletească nu pot fi eliminate doar prin distanțare geografică. Ea a concluzionat: „Am înțeles că eu fugeam de problemele pe care le aveam aici, de aceea am înțeles că indiferent de cât de departe voi pleca, problemele alea ori vin cu mine, ori ceea ce simt o să fie cu mine. Dacă ai o suferință sau ai o durere sufletească o simți mult mai tare acolo, decât aici, pentru că ai spațiu.”

În final, Andreea Raicu încurajează găsirea echilibrului și grijă de sine, fără a evita introspecția și rezolvarea problemelor interioare, chiar și în timpul călătoriilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: