Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu, surprinsă din nou cu Matei Stratan. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea și-a dus noua iubită acasă la părinți. FOTO

Andreea Raicu, surprinsă din nou cu Matei Stratan. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea și-a dus noua iubită acasă la părinți. FOTO

GALERIE FOTO (4)

Relația dintre Andreea Raicu și afaceristul Matei Stratan dă din ce în ce mai multe semne că urmează să se oficializeze cât de curând. Tot ce era doar zvon, acum pare să se concretizeze într-un pas mare pentru cei doi. Andreea Raicu și Matei Stratan au fost surprinși din nou împreună, într-o ipostază care prevestește ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Toate zvonurile potrivit cărora Andreea Raicu s-ar iubi cu Matei Stratan se concretizează tot mai mult. Noul cuplu bombă al showbizului autohton a fost surprins din nou împreună. Ce este mai special de această dată?

Noul episod cu cei doi îndrăgostiți s-a consumat într-o împrejurare care nu mai lasă loc de alte interpretări. Este tot mai clar că au o relație cât se poate de serioasă.

Andreea Raicu, dusă de Matei Stratan acasă la părinți

Relația dintre Andreea Raicu și Matei Stratan este tot mai evidentă. Se pare că cei doi au trecut chiar la “următorul nivel”. Andreea Raicu a fost surprinsă acasă la părinții afaceristului. Vedeta TV a fost dusă să îi cunoască pe părinții lui Matei Stratan, chiar la casa părintească a afaceristului.

Andreea Raicu a fost surprinsă în timp ce ieșea din casa părinților iubitului Matei Stratan, potrivit Spynews. Pare să fie semnul că cei doi îndrăgostiți se pregătesc să facă pasul cel mare?

În această nouă ipostază, cei doi îndrăgostiți s-au comportat extrem de natural. Andreea a plecat din casa părinților lui Stratan cu o cutie în mână. Cei doi îndrăgostiți au schimbat câteva vorbe, el i-a deschis ușa, ea a pornit mașina, care se afla în curtea clădirii în care locuiesc părinții afaceristului. La plecare, și-au zâmbit larg și s-au pupat pe obraz. După plecarea iubitei lui, Matei Stratan a intrat înapoi în casă.

Andreea Raicu și Matei Stratan, noul cuplu bombă

Andreea Raicu a intrat din nou în atenția paparazzi după ce vedeta a declarant că în viața ei există un bărbat care o face fericită, însă nu a dorit la acel moment să dezvăluie despre cine e vorba.

Relația dintre Andreea Raicu și Matei Stratat a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni, când vedeta a fost surprinsă ieșind din casa afaceristului. Cu toate acestea, cuplul a rămas doar sub forma de zvon, dat fiind că niciunul dintre cei doi îndrăgostiți nu și-a asumat relația în mod public.

Cine este Matei Stratan, noul iubit al Andreei Raicu

În vârstă de 33 de ani, Matei Stratan este cunoscut în lumea bună drept Mr. Cash. Și asta are legătură chiar cu părinții tânărului afacerist, pe care Andreea Raicu a avut ocazia de curând să îi cunoască.

Averea familiei lui Matei Stratan este estimate la 300 de milioane de euro, deținând proprietăți la Londra, dar și în regiunea Toscana din Italia, în Iași și București. Familia Stratan se bucură și de un impresionant parc auto, cu adevărate bijuterii pe patru roti cu o valoare de cel puțin 200.000 euro per bucată.

Tânărul Matei Stratan ar urma să moștenească și un iaht extrem de prețios, cu o valoare istorică, care este ancorat chiar ăn Grecia. Tatăl lui Matei – Dan Stratan provine dintr-o familie recunoscută în Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: