Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, taxată dur de fani, după ce s-a pozat goală pe rețelele de socializare: ”Parcă ziceai că ești mamă”

Andreea Tonciu, taxată dur de fani, după ce s-a pozat goală pe rețelele de socializare: ”Parcă ziceai că ești mamă”

GALERIE FOTO (8)

Andreea Tonciu i-a luat din nou prin suprindere pe fani, după ce a pozat goală pe rețelele de socializare. Vedeta a fost taxată de fani pentru acest lucru, dar nu a ezitat și le-a dat o replică de zile mari. 

 

Andreea Tonciu, taxată dur de fani, după ce s-a pozat goală pe rețelele de socializare

Andreea Tonciu este una dintre cele mai apreciate femei din România. Vedeta este împlinită din toate punctele de vedere și o mămică în adevăratul sens al cuvântului, dar și o soție devotată. Fosta asistentă TV are niște forme de invidiat, chiar dacă a dat naștere unui copil, reușind să revină la silueta de dinainte de naștere.

Bruneta are cu ce seă se mândrească, motiv pentru care s-a fotografiat în sânii goi și a postat imaginea incendiară pe contul său de Instagram.

”Buna dimineata, sa aveti o duminica frumoasa!🖤”, este mesajul care a însoțit fotografia care a stârnit numeroase reacții din partea fanilor.

Deși domnii s-au bucurat de imagine, doamnele și domnișoarele au fost puțin invidioase și nu s-au putut abține, taxând-o dur pe Andreea Tonciu.

”Parca ziceai ca esti mama🤣 Esti frumoasa, dar ai cam exagerat”, a fost comentariul uneia dintre fane.

Însă, bruneta nu a ezitat și a răspuns imediat, fiind de părere că nu a exagerat cu absolut nimic”Hai nu ma innebuni😜 Ti se pare….”, se arată în mesajul postat de divă.

Însă, reacțiile dure nu s-au oprit aici. Mai multe persoane din mediul online au atacat-o pe brunetă, fiind vizibil deranjate de apariția vedetei.

”Dacă așa se pozează o adevărată mamă, atunci Block./ Du-te femeie si te îmbracă! Ti-a luat virusul mintea de te expui dezbrăcată.. / Ai uitat când te lăudai ca tu esti o doamna? Pai o doamna se expune in felul acesta?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au împreună un copil, Rebeca, în vârstă de trei ani.

‘Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul’, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu nu a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu a mărturisit în repetate rânduri că ea ar trebui să fie cea care primește trofeul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a muncit mult pe parcursul celor 100 de ediții, a avut unele dintre cele mai impresionante styling-uri și și-a susținut tot timpul poziția în emisiune.

Deși Andreea a avut publicul ei care a votat-o în număr foarte mare, vedeta s-a clasat pe locul trei, un loc onorabil.

,,Va super multumesc pentru tot, sunteti superbi! Ma bucur enorm ca am ajuns pana aici, asta datorita voua. Ma inclin in fata voastra cu respect, sunteti oamenii mei frumosi. Va iubesc! A fost o seara minunata plina de emotie. Va multumesc pentru absolut tot, sunt mandra de mine si de voi.Vreau sa multumesc echipei minunate de la  @kanaldromania  pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumesc tuturor pentru tot, va pup si va iubesc!„, a fost mesajul pe care Andreea l-a postat după finală.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: