Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu vorbește despre motivul pentru care s-a certat cu Sânziana Buruiana

Andreea Tonciu vorbește despre motivul pentru care s-a certat cu Sânziana Buruiana

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiana au fost prietene bune ani la rând. Deși au apărut multe zvonuri cu privire la motivul care le-a despărțit pe cele două, Andreea Tonciu clarifică situația. În urmă cu câțiva ani, erau prietene la cataramă. Astăzi, mai mult rivale.

În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu a mărturisit că între ea și Sânziana nu mai există o relație de prietenie în prezent.

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea vorbește despre motivul pentru care s-a răcit relația lor.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu în acea perioadă.

Sânziana Buruiana, mamă și soție iubită

Sânziana Buruiana este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, de șapte ani și au împreună doi copii.

„Eram prieten cu Tonciu și cu Mitea, ei erau împreună! Eu m-am întâlnit și cu alte vedete! Tonciu mi-a zis că Sânziana era într-o relație și că nu prea se poate. Dar eu pe Sânziana aș fi vrut-o dintre toate vedetele astea. Așa am simțit eu că ea este aleasa, mama la copii. Și așa a și fost”, a declarat Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Nicolae Zuluf spune că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine:

„Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: