Redactia.ro
Home » Monden » Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf a spus adevărul despre conflictul de la clinică. „Mi-a băgat mâna în gât..”

Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf a spus adevărul despre conflictul de la clinică. „Mi-a băgat mâna în gât..”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt protagoniștii unui scandal fără precedent în familia lor. După ce au apărut declarații în presă despre episodul violent dintre soțul vedetei și o angajată, care ar fi fost vătămată, femeia a decis să-și spună parte de poveste. A relatat cum s-a produs altercația dintre ea și afacerist, dar și motivele care au dus la această situație neplăcută.

Alex Ashraf a fost violent cu una dintre angajatele sale

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele din țara noastră care s-au remarcat pentru sinceritatea și deschiderea lor către public. Face parte din lumea showzbizului de mai bine de 20 de ani, iar oamenii o privesc încă cu aceeași admirație și dragoste. Recent, ea și soțul său au fost protagoniștii unui episod care a creat multă vâlvă în spațiul public.

Cei doi au avut probleme cu una dintre angajatele clinicii pe care o dețin împreună, iar totul a degenerat într-o ceartă violentă. Martorii au spus că femeia a fost rănită de Alex Ashraf, acesta a negat acuzațiile, însă adevărul se pare că este undeva la mijloc. Astfel, femeia a decis să iasă în presă și să-și spună partea de poveste, explicând cum s-a întâmplat totul, de fapt.

Asistenta și-a spus și partea sa de poveste și îl acuză pe soțul Oanei Zăvoranu de vătămare corporală

Colaborarea dintre asistenta în vârstă de 47 de ani și clinica Oanei Zăvoranu a început acum mai bine de 2 ani, perioadă în care lucrurile și-au urmat cursul normal. Totul s-a schimbat însă în momentul în care a izbucnit pandemia, iar femeii i s-a oferit un loc de conducere în echipa lor.

„Eu colaborez cu clinica din 2019. Sunt asistent medical cu competență pe radiologie.”, s-a prezentat asistenta pentru cancan.ro.

Chiar dacă situația nu a deranjat-o în primă instanță, în cele din urmă a realizat că nu poate să facă parte din echipa clinicii în această poziție. A renunțat la postul ei, dar situația a rămas incertă, deoarece nu știa dacă va putea să lucreze în continuare acolo în secțiunea de radiologie. Nu a primit niciun răspuns din partea Oanei Zăvoranu sau a lui Alex Ashraf, iar ulterior i s-a comunicat că aceștia nu mai au nevoie de serviciile sale.

„Am comunicat că nu mai doresc să fac parte din organigrama lor de conducere și dacă vor să mai facă operare să-mi spună, dacă nu, nu. Dar, dându-mi seama cum sunt ei, că azi ești în grații, mâine nu mai ești, mi-am dat seama că în momentul în care i-am refuzat ca post de conducere o să am probleme. Și, sincer, nu-mi doream să continui o colaborare.”, a relatat aceasta pentru aceeași sursă.

Cum s-a întâmplat episodul violent dintre cei doi

Problemele au apărut atunci când asistenta și-a cerut banii pe care trebuia să îi primească. A solicitat o dată plată, dar răspunsul a întârziat să apară. Speriată că nu va primi ceea ce i se cuvenea, a mers personal la clinică să discute cu Alex Ashraf. Conversația lor a degenerat, afaceristul a rugat-o să plece, ba chiar a fost violent și a tras-o afară din incinta clinicii. Ulterior, i-a băgat mâna în gât, iar conflictul s-a încheiat când au intervenit oamenii de la pază și i-au despărțit.

„S-a văzut tot incidentul, nu am agresat pe nimeni, nu a căzut nimeni. E adevărat, eu, în momentul în care mi-a băgat mâna în gât, l-am prins de lanț, dar nu l-am atins pe el. I-am spus că nu-i dau drumul până când nu se uită în ochii mei și-mi spune când îmi face plata și că nu are de gând să mă păcălească. El, cu mâna în gâtul meu, iar cu cealaltă încerca să-mi desfacă mâna de pe lanțul lui. Eu am spus că nu dau drumul lanțului, nu știu valoarea lui, dar în momentul ăla s-a tras în spate, cumva, iar eu am dat drumul lanțului, care s-a rupt, dar e la dânsul.”, a continuat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: