Redactia.ro
Home » Știri » Angajate ANPC, luate la bătaie după ce au depistat nereguli într-un motel. A fost nevoie de intervenția poliției

Angajate ANPC, luate la bătaie după ce au depistat nereguli într-un motel. A fost nevoie de intervenția poliției

Într-un incident șocant din localitatea Sadova Veche, județul Caraș-Severin, doi inspectori ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au fost agresați în timpul unui control la un motel. Această agresiune a avut loc în urma descoperirii unor numeroase nereguli grave în unitatea de cazare, iar evenimentul s-a încheiat cu aplicarea de amenzi și formularea unei plângeri penale pentru infracțiunea de ultraj.

Două femei, inspectori în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Caraș-Severin, au fost victimele unui act violent în timpul unei misiuni de control la un motel din zonă. Confruntate cu patronul unității, au constatat mai multe deficiențe serioase, care au condus la aplicarea unor amenzi și la formularea unei plângeri penale.

Angajate ANPC, luate la bătaie după ce au depistat nereguli într-un motel

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost alertați de către o angajată a ANPC despre agresarea fizică a acestora de către patronul motelului. La fața locului, au fost identificate cele două inspectoare, precum și un bărbat în vârstă de 72 de ani, responsabil de incident. O plângere penală pentru infracțiunea de ultraj a fost depusă în conformitate cu competențele legale și a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

S-a dezlănțuit un conflict între patronul motelului și cele trei reprezentante ale ANPC. Imagini șocante arată cum bărbatul le adresează injurii și le agresează fizic pe cele două femei inspectoare. Unul dintre acestea a suferit o fractură de falangă, accentuând gravitatea situației.

Ce nereguli au descoperi angajatele ANPC

În timpul controlului la motelul din Sadova Veche, inspectorii ANPC au descoperit condiții de cazare extrem de deficitare. Saltele fără protecție, tencuieli crăpate pe pereți și tavane, lenjerii de pat murdare și deteriorate, toate acestea au fost constatate în partea de cazare a unității. În bucătărie și bar, inspectorii au depistat produse expirate, ustensile neprofesionale și carne de porc în condiții necorespunzătoare.

De asemenea, s-a constatat că substanța dezinfectantă utilizată, cloramina, avea termenul de valabilitate depășit, iar în depozitul de veselă se găseau excremente de rozătoare. Aceste constatări au condus la aplicarea unei amenzi totale de 8.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: