Redactia.ro
Home » Știri » Angela Merkel are probleme de sănătate? Cancelarul federal al Germaniei a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

Angela Merkel are probleme de sănătate? Cancelarul federal al Germaniei a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

Angela Merkel are probleme de sănătate? Cancelarul federal al Germaniei a tremurat incontrorabil la o ceremonie oficială

Angela Merkel are probleme de sănătate? Cancelarul federal al Germaniei a tremurat incontrorabil la o ceremonie oficială.

Angela Merkel a tremurat incontrolabil la o ceremonie oficială

Potrivit BBC, Cancelarul federal al Germaniei a spus că este bine, după ce în timpul unei ceremonii oficiale a fost văzută tremurând incontrolabil.

Angela Merkel a dat vina pe deshidratare, motiv pentru care a băut trei sticle de apă pentru a-și reveni.

Tremuratul violent, care a ridicat semne de îngrijorare cu privire la starea ei de sănătate, a avut loc în timpul unei ceremonii de intonare a imnurilor a două state.

Temperatura la Berlin în acel moment era de 30 de grade Celsius.

Merkel în vărstă de 64 de ani, se lupta vizibil cu tremurat puternic lângă Vladimir Zelensky.  În timp ce militarii cântau, într-un soare arzător.

Președintele Zelenski a încercat să destindă atmosfera și a spus că i-ar fi sărit în ajutor dacă ar fi fost cazul: „Stătea alături de mine, în completă siguranță”.

Cancelarului federal i s-a făcut rău din cauza căldurii

Cancelara germană Angela Merkel a confirmat că s-a simțit rău în timpul ceremoniei de întâmpinare la Berlin a președintelui ucrainean Volodomir Zelenski.

Însă, se pare că motivul a fost deshidratarea, iar după câteva pahare de apă, Merkel și-a revenit.

Merkel a dat explicația după discuțiile cu Zelenski, la Cancelaria Federală.  Angela Merkel le-a explicat jurnaliștilor care au văzut-o cum depune eforturi pentru a-și menține echilibrul.

Angela Merkel a discutat cu președintele Ucrainei, despre eforturile de soluționare a conflictului din estul Ucrainei.  Între forțele guvernamentale ucrainene și rebelii sprijiniți de Rusia.

Merkel a repetat că sancțiunile occidentale impuse de Rusia după anexarea Crimeei și declanșarea conflictului din Donbas, din 2014. Vor rămâne în vigoare dacă suveranitatea Ucrainei nu este restabilită.

Citește și:Germania: Pană de curent majoră în capitala Berlin

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: