Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie iubește din nou? Actrița surprinsă cu un megastar tinerel cunoscut în toată lumea

Angelina Jolie iubește din nou? Actrița surprinsă cu un megastar tinerel cunoscut în toată lumea

Încă sunt persoane care speră la o împăcare între Angelina Jolie și Brad Pitt, dar din câte se vede nu prea mai există cale de întoarcere. Ba mai mult, recent frumoasa Angelia a apărut în compania unui megastar tinerel, iar acets lucru a stârnit speculații.

Angelia Jolie și The Weeknd, noul cuplu din Silicon Valley?

La începutul acestei luni, actrița câștigătoare de premii Oscar și The Weekend au făcut ca internetul să devină o frenezie după ce au fost văzuți mâncând la un restaurant de lux. Cei doi au ieșit pe uși separate pentru a nu se putea face speculații în privința lor, dar paparazzi și presa americană au fost mai vigilenți decât ei. Potrivit unor imagini publicate pe instagram, Angelina Jolie și The Weeknd au fost văzuți din nou împreună la „concertul privat al lui Mustafa”.

Deși Angelina Jolie era alături de doi dintre copii ei și The Weeknd acompaniat de câțiva prieteni din bresla muzicii, cei doi păreau destul de apropiați.

Angelina și Abel(n.r The Weeknd) au o legătură mai specială de ceva vreme. El a fost la New York în același timp cu ea și copiii. Au luat masa împreună într-un separeu privat. A luat-o pe Pax pentru că el este un mare fan și s-au înțeles foarte bine, era evident încântat. Sunt doar prieteni, dar cine știe, ar putea fi mai mult în viitor, el nu a ascuns faptul că o simatizează.„, a declarat o sursă apropiată celor doi unei publicații americane.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr între Angelia Jolie și The Weeknd s-a înfiripat ceva și va ieși cu scântei. The Weeknd este unul dintre cei mai în vogă artiști americani, având și o viață amoroasă foarte mediatizată. În trecut a avut o relație cu Selena Gomez, iar mai apoi a petrecut o perioadă în brațele modelului Bella Hadid de care s-a despărțit în anul 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: