Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Theo Rose despre alăptatul în public: «Nu mă deranjează sub nicio formă, deși…»

Ce spune Theo Rose despre alăptatul în public: «Nu mă deranjează sub nicio formă, deși…»

anghel damian

Theo Rose a devenit mama unui băiețel superb, pe nume Sasha, în data de 14 iunie. Vedeta s-a refăcut rapid după nașterea fiului ei și deja și-a reluat concertele și aparițiile pe micul ecran. Într-un interviu acordat publicației Viva, simpatica artistă a oferit detalii despre cum s-a acomodat rolului de mămică. Iată ce a povestit!

Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său, Sasha

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha în ziua de 14 iunie. Artista s-a acomodat foarte repede noului rol de mămică și a revenit deja la activitățile pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată. Viața alături de Sasha este plină de fericire, dar nu este lipsită nici de provocări.

Cu familia alături și cu sprijinul persoanelor dragi, Theo a învățat rapid tot ce trebuie să facă pentru a se asigura că Sasha este bine. Din fericire, artista nu s-a confruntat cu depresia postnatală, deși recunoaște că prima lună după venirea pe lume a lui Sasha a fost una în care s-a simțit vulnerabilă.

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Theo Rose a oferit detalii emoționante despre modul în care a decurs nașterea și a dezvăluit că Anghel Damian i-a fost alături în permanență, ținând-o de mână.

„Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul”, a declarat Theo Rose, conform Viva!

Ce părere are Theo Rose despre nașterea naturală

Theo Rose a fost întrebată și care este opinia sa despre femeile care decid să alăpteze în public. Răspunsul vedetei a fost unul cât se poate de clar și concis.

„Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc”, a declarat Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: