Redactia.ro
Home » Monden » Anghel Damian nu o scapă din ochi pe Theo Rose: „Mă ține ca un bibelou”

Anghel Damian nu o scapă din ochi pe Theo Rose: „Mă ține ca un bibelou”

Theo Rose a ales numele fiului ei și al lui Anghel Damian! Ce semnificație are

Anghel Damian nu o scapă din ochi pe Theo Rose, viitoarea mămică a copilului lui. Iată cât de grijuliu este cu ea!

Anghel Damian nu o scapă din ochi pe Theo Rose

Theo Rose este însărcinată cu cel cu care este de aproape patru luni într-o relație, Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” în care joacă vedeta. Aceasta se află acum în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie anul viitor. Cei doi sunt pregătiți să devină părinți, iar cântăreața a dezvăluit cât de grijuliu este partenerul ei de viață în această perioadă delicată și frumoasă din viața lor.

Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine. Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta”, a spus artista în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Cum gestionează Theo Rose stările cu care se confruntă în timpul sarcinii

Vedeta a povestit cum își gestionează stările care apar pe parcursul sarcinii:

Trăiesc și sunt sănătoasă. Mă tot controlez așa cum trebuie, periodic, dar mă confrunt cu tot felul de stări: grețuri specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus din stări, dar nu am ce face, mă lupt cu ele. Mă mai duc două, trei zile pe la mama și tata, la țară să mă pun pe picioare, după mă întorc la București. Cred că este și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trag a somn întruna. De poftit, nu prea poftesc, doar la ce văd pe masă. Aș mânca foarte mult”, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose a mers la spital în urma grețurilor și amețelilor

The Rose s-a confruntat de curând ca orice graviduță cu stări de rău. Numai că, în cazul ei au fost acutizate, așa că a ajuns la doctor. Artista a povestit pe rețelele sociale că în ultima săptămână a avut parte de grețuri și amețeli, așa că a fost nevoită să meargă la spital pentru câteva perfuzii:

„Bună ziua! După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău, rău, am avut grețuri, am fost pe perfuzii, amărâtă… După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare. Și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva, că nu se moare, că e ceva normal.

Sper să nu mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot mânca și eu ca oamenii. Aia mă interesează. Că foame mi-e, dar mi-e și greață în același timp. Mi-era, astăzi mă simt bine. Hai să nu mai cobesc, că poate cine știe. Mi-e bine, mă simt foarte bine”, a mărturisit ea jovială.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: