Redactia.ro
Home » Știri » ANM a emis prognoza meteo pe 4 săptămâni! Cum va fi vremea de Rusalii și când se va încălzi în România

ANM a emis prognoza meteo pe 4 săptămâni! Cum va fi vremea de Rusalii și când se va încălzi în România

GALERIE FOTO (2) Cum va fi vremea de Rusalii

Reprezentanții ANM au făcut anunțul cu privire la prognoza meteo din următoarele patru săptămâni. Căldura își va face și ea apariția în majoritatea zonelor țării. Iată cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii din acest an și ce temperaturi vor înregistra termometrele în perioada 15 mai – 12 iunie 2023.

Deși am avut parte de o perioadă în care temperaturile din termometre nu dădeau semne că vor crește prea curând, se pare că lucrurile se vor schimba radical în următoarea perioadă. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care este momentul în care vremea caldă își va intra în drepturi pe deplin.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 mai

În următoarea săptămână nu vor fi înregistrate schimbări prea mari în ceea ce privește valorile pe care termometrele le vor arăta. ANM anunță că valorile termice vor fi destul de apropiate de media specifică acestei perioade, doar că ploaia nu va conteni să își facă simțită prezența.

Zonele în care precipitațiile vor fi resimțite destul de mult sunt cele din vestul, nord-vestul și sud-vestul României. Aici și temperaturile vor fi mai scăzute. În rest, razele de soare vor fi mult mai vizibile și vor face ca gradele să crească.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 mai

În această perioadă valorile înregistrate de termometre vor fi mai mari decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului, ceea ce înseamnă că vara dă semne că își va face apariția în curând. Regiunile din nordul și centrul țării sunt cele care se vor bucura de zile pline de soare și căldură.

Restul zonelor din România vor beneficia de temperaturi acceptabile pentru luna în care ne aflăm. Ploaia își va face și ea apariția în unele zone, nivelul de precipitații fiind mai mare decât cel specific în regiunile vestice și sud- vestice.

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii
Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Prognoza meteo 29 mai – 05 iunie. Cum va fi vremea de Rusalii

În prima parte a săptămânii, meteorologii anunță că vor fi înregistrate precipitații semnificative în mai multe zone ale țării. Totuși, de la jumătatea săptămânii gradele din termometre vor crește, ajungând la cele normale pentru perioada respectivă.

De Rusalii vremea va fi mai blândă cu cei care se vor bucura de minivacanță. Astfel, temperaturile vor fi destul de mari, iar norii de ploaie nu vor apărea pe cer.

Prognoza meteo pentru săptămâna 05 – 12 iunie

În cea de-a doua săptămână a lunii iunie nu se vor înregistra schimbări prea mari de temperatură. Totuși, ploile vor dispărea încetul cu încetul, iar vara își va intra în drepturi. Există posibilitatea ca în zonele montane să apară mai multe precipitații, dar asta pentru o perioadă foarte scurtă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: