Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko, despre viața sa amoroasă: „Adam îmi cere de ceva timp un frățior”. Ce i-a spus artista fiului ei

Anna Lesko, despre viața sa amoroasă: „Adam îmi cere de ceva timp un frățior”. Ce i-a spus artista fiului ei

anna lesko

Anna Lesko se numără printre cele mai iubite și îndrăgite ariste de la noi din țară. Cântăreața se mândrește cu fiul ei, Adam. Recent, aceasta a dezvăluit că băiețelul ei mai vrea un frățior. Acest lucru nu se întâmplă de puțin timp, căci Adam își dorește asta de ceva vreme.

Din acest motiv, Anna Lesko și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit sincer despre o a doua sarcină. Mai mult, artista a explicat și cum i-a răspuns fiului ei, atunci când micuțul a mai cerut un partener de joacă.

Anna Lesko, despre viața sa amoroasă: „Adam îmi cere de ceva timp un frățior”. Ce i-a spus artista fiului ei

Anna Lesko a vorbit despre un al doilea copil, dezvăluind că de mult timp Adam, fiul ei, i-a spus că și-ar dori un frățior. Blondina i-a explicat micuțului său că acest lucru trebuie să fie realizat alături de persoana care va apărea în viața lor, respectiv împreună cu viitorul partener de viață al artistei.

„Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el (râde), că ce e al lui rămâne al lui. ”, a spus Anna Lesko pentru Viva.ro.

Anna Lesko, despre un viitor partener de viață

În prezent, Anna Lesko susține că nu este îndrăgostită. Cu toate astea, a dat totul din casă și a vorbit despre un viitor partener de viață. Ce condiții și calități trebuie să aibă acesta pentru a-i intra în grații artistei?

„E foarte complicat. Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee.

Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă.”, a mai adăugat cântăreața pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: