Redactia.ro
Home » Știri » Antena 1 dă lovitura cu o nouă emisiune! Andrei Aradits va fi pus într-o ipostază neașteptată: ”Putem să păstrăm un umor curat”

Antena 1 dă lovitura cu o nouă emisiune! Andrei Aradits va fi pus într-o ipostază neașteptată: ”Putem să păstrăm un umor curat”

Andrei Aradits emisiune nouă Antena 1

Antena 1 a pregătit o surpriză uimitoare pentru toți telespectatorii săi în această toamnă. O nouă emisiune promite să ofere o perspectivă diferită asupra tuturor proiectelor pe care trust-ul le-a gândit până în momentul de față, iar actorul Andrei Aradits va fi cel care se va afla în lumina reflectoarelor.

Trust-ul face tot posibilul pentru a acapara un public cât mai mare, tocmai de aceea pune la cale tot felul de proiecte interesante. Printre acestea se numără și emisiunea care îl va avea în centrul său pe actorul Andrei Aradits.

Antena 1 dă lovitura cu o nouă emisiune

Numele emisiunii care va debuta la Antena 1 este „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” și va putea fi vizionată începând cu data de 20 noiembrie 2023. Aceasta va fi disponibilă atât pe TV, cât și pe Antena Play, însă momentan nu se cunoaște ora exactă.

Scopul emisiunii este acela de a testa cunoștințele adulților care ocupă diferite ocupații, de la profesori, până la taximetriști, oferindu-le posibilitatea să câștige premii uriașe. Invitații vor fi nevoiți să răspundă la mai multe întrebări din materiile care se predau la școală din clasa I, până în clasa a V-a.

Cei care nu știu răspunsul corect, au la dispoziție mai multe variante ajutătoare. Cinci copii aflați în platou vor face tot posibilul să îi ajute când se va opta pentru: COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului, TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opțiunea de a se inspira de la copil și de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns sau SALVEAZĂ – MĂ – dacă jucătorul răspunde greșit și copilul corect, acesta este salvat și rămâne în joc.

Ce spune Andrei Aradits despre rolul de prezentator

Actorul Andrei Aradits va fi cel care va prezenta noua emisiune de la Antena 1 și va avea rolul de „mediator” între copii și adulți. Bărbatul susține că se află într-o ipostază nouă, la care nu s-ar fi așteptat niciodată, tocmai de aceea are mari emoții.

Totuși, cel care a făcut parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva” se declară pregătit pentru ceea ce urmează în această toamnă, deși filmările au început deja. Andrei Aradits a lăudat echipa de producție și se declară pe deplin mulțumit de proiectul în care a fost implicat.

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul ‘Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a’ a venit în mod neaşteptat. Mă aflu pentru prima oară în postura de prezentator şi, aparent, de când port ochelari, par deștept și asta ajută să mă asortez cu titlul emisiunii. E o emisiune de divertisment simpatică, fără a fi neapărat facilă și datorită copiilor putem să păstrăm un umor curat. Puștii sunt foarte simpatici.

Sunt fermecători și inteligenți, fix la vârsta perfectă, înainte de „diabolica” pubertate. Când mă raportez la fii’miu, Eric, cumva în capul meu e tot la 10-12 ani. Echipa de producție e faină. Sunt entuziaști și sunt oameni. Iar asta e o trăsătură mai rar întâlnită în televiziune. Sper din tot sufletul să râdă şi cei de acasă, alături de noi, pentru că la noi, pe platou, chiar e o atmosferă tare faină!”, dezvăluie Andrei Aradits.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: