Redactia.ro
Home » TV » Antena 1 lansează o nouă emisiune de tipul „Insula Iubirii”. Nimeni nu ar putea ghici cine va fi prezentator!

Antena 1 lansează o nouă emisiune de tipul „Insula Iubirii”. Nimeni nu ar putea ghici cine va fi prezentator!

antena 1

Antena 1 se pregătește de lansarea unei noi emisiuni care are toate șansele să bată recordurile de audiență. Este vorba despre o emisiune de tip matrimonial care se va filma în Malta. Iată cine va fi prezentatorul show-ului de divertisment, precum și mai multe detalii despre noua emisiune!

Antena 1 se pregătește să lanseze o nouă emisiune care are potențialul de a înregistra audiențe spectaculoase

Antena 1 pregătește o surpriză de proporții fanilor. Se pare că trustul Impact are de gând să lanseze o nouă emisiune, numită Power Couple, inspirată de un format difuzat în Israel. 8 cupluri vor intra în competiție pentru a se cunoaște mai bine și a trece tot felul de teste, însă doar unul dintre ele va pleca acasă mai bogat.

Cei care au dezvăluit planurile Antenei 1 de a lansa emisiunea au fost administratorii paginiii de Instagram Viperele Vesele, o pagină care până acum a dezvăluit tot felul de informații-bombă din interiorul trusturilor de presă, fără greșeală.

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel „Power Couple”. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt. 

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat. La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător. 

Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv. 

Cine va fi prezentatorul emisiunii Power Couple

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final. Antena 1 ne iubește!”, a fost mesajul paginii Viperele Vesele.

Emisiunea se inspiră din versiunea show-ului din Israel și propune multiple provocări pentru cuplurile curajoase care doresc să scape de rutină și să-și aprofundeze legătura în cadrul programului Power Couple. Ceea ce adaugă un plus de farmec este faptul că înregistrările au loc în Malta, iar prezentatorul va fi nimeni altul decât cunoscutul om de televiziune Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: