Redactia.ro
Home » Știri » Antena 1 schimbă iUmor. Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiţi? Ce se întâmplă şi în juriu

Antena 1 schimbă iUmor. Șerban Copoț și Dan Badea, înlocuiţi? Ce se întâmplă şi în juriu

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Antena 1 pregăteşte schimbări majore pentru emisiunea iUmor, care va reveni din toamnă cu sezonul 15. Vor fi Șerban Copoț și Dan Badea înlocuiți? Asta după ce producătorii au plănuit deja modificări şi în juriu.

După ce s-a auzit că Nelu Cortea va fi înlocuit de la iUmor, iată că nici prezentatorii show-ului nu vor fi mai fi aceleași.

Șerban Copoț s-ar fi retras de unul singur

Se pare că Șerban Copoț a ales să se retragă de la iUmor, arată cancan.ro. De cealaltă parte, sursa citată scrie că Dan Badea urmează să plece și el. Cine le ia locul celor doi? Emi și Cuza, care de altfel au bifat deja câteva lovituri important din punct de vedere profesional.

Totodată, Cuza este și coprezentator la Neatza cu Răzvan și Dani. Se pare că succesul l-a lovit atât de tare pe Cuza încât, mai nou, și-a achiziționat un Porsche 911.

Un lucru e cert: sezonul 15 se va desfășura fără Badea și Copoț, Emi și Cuza fiind cei responsabili cu distracția de la Antena 1.

Cosmin Natanticu în locul lui Cortea?

În ceea ce privește restul juraților de la iUmor, în afară de posibilitatea ca Nelu Cortea să fie eliminat, alte schimbări majore nu au fost anunțate la emisiunea de la Antena 1. În locul lui Cortea, se pregăteşte să intre în scenă Cosmin Natanticu.

După plecarea lui Mihai Bendeac, emisiunea iUmor de la Antena 1 a suferit mai multe modificări. Mai multe nume celebre au apărut săptămânal la masă alături de Chello și Delia.

Copoţ şi-a anunţat plecarea când a împlinit 42 ani

Şerban Copoţ a anunțat recent că nu va mai face parte din acest proiect. În ziua în care a împlinit 42 de ani, Șerban a postat un mesaj în care mulțumea celor care l-au susținut și l-au urmărit la Antena 1.

Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare.

O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere” de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc.

Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele”, anunța prezentatorul la începutul lunii iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: