Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a răbufnit! Mesajul dur transmis de artistă, după un val de critici: „Toți trebuie să mâncăm, nu vreau să-mi fie foame”

Antonia a răbufnit! Mesajul dur transmis de artistă, după un val de critici: „Toți trebuie să mâncăm, nu vreau să-mi fie foame”

Este o artistă extrem de frumoasă și talentată, o duce din ce în ce mai bine atât în carieră, cât și pe plan sentimental! Trăiește o poveste de dragoste ca în povești cu bărbatul pe care îl iubește. Mai mult, are și trei copii minunați. Este vorba de Antonia. Însă se pare că artista nu are parte doar de aprecieri, dovadă stă cel mai recent mesaj transmis de cântăreață pe rețelele de socializare.

Antonia este atât un artist de succes, cât și o femeie împlinită, cu o familie extrem de frumoasă. De ani buni, cântăreața îl are alături pe artistul Alex Velea, cu care are o relație foarte stabilă, este mămică a trei copii minunați. S-ar putea spune că în aceste condiții, artistei nu îi lipsește nimic.

Însă nu totul este atât de roz precum pare. Artista are parte des de critici dure din partea unora dintre cei care o urmăresc. Asta se pare că s-a întâmplat și de curând. Artista a răbufnit și le-a transmis un mesaj dur celor care o critică.

Antonia, mesaj dur pentru cei care o critică

Ca orice artist, Antonia are parte de fani, dar și de cei care nu o admiră. Se pare că artista primește numeroase mesaje mai puțin plăcute. Acest fapt a făcut-o pe artistă să răbufnească.

Antonia le-a răspuns tuturor care nu au făcut decât să o critice cu un mesaj dur, prin care îi taxează pe toți cei care fac comentarii răutăcioase la adresa ei.

„Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!”, așa și-a început mesajul postat pe Instagram de artistă.

Antonia a explicat că și pentru ea acest an este unul greu, așa cum este pentru toată lumea. Cei care o critică nu dau decât o dovadă de ipocrizie, mai spune artista. De asemenea, aceasta susține că e conștientă de faptul că respectivele persoane nu i-au adus niciodată ceva bun în viață.

„Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame…Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog.”, le-a transmis artista celor care o critică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini